siedempiw Opublikowano 5 Października 2021 Opublikowano 5 Października 2021 (edytowane) Witam Pytanie moje czy prawy intercooler różni sie czymś od tego umieszczonego z lewej strony ? A może ktoś by miał na sprzedaż prawy intercooler wraz z koerownica powietrza ? Edytowane 5 Października 2021 przez siedempiw
pelonek1 Opublikowano 5 Października 2021 Opublikowano 5 Października 2021 9 minut temu, siedempiw napisał: Witam Pytanie moje czy prawy intercooler różni sie czymś od tego umieszczonego z lewej strony ? A może ktoś by miał na sprzedaż prawy intercooler wraz z koerownica powietrza ? Różni się. Żeby zamontować prawy potrzebujesz IC, uchwyt, wlot powietrza, dwa przewody do IC, przewód do zaworu DV i przewód podciśnienia.
DivaynEays Opublikowano 5 Października 2021 Opublikowano 5 Października 2021 38 minut temu, siedempiw napisał: Witam Pytanie moje czy prawy intercooler różni sie czymś od tego umieszczonego z lewej strony ? A może ktoś by miał na sprzedaż prawy intercooler wraz z koerownica powietrza ? tak rozni sie. Nie da sie po prostu zrobic lustrzanego odbicia z montazem.
Rekomendowane odpowiedzi