cezary Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zauważyłem że od jakiegoś czasu przy max skręcaniu są jakieś piski> Co to może być ? Uszkodzonoa pompa, naciąg paska czy coś jeszcze?
Gość zdeniu Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 jak sam juz napisałeś może piszczy/ślizga pasek przy max obciążeniu pompa też może hałasować ale to raczej jest buczenie a nie piszczenie
cezary Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Płynu nie sprawdziłem. A może to być powodem?
Peterka Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 U mnie bylo podobnie ale bardziej przypominalo buczenie lub trzeszczenie. okazalo sie ze brakowalo plynu do wspomagania. dolałem i wrocilo do normy.
daro Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jak jest malo plynu potrafi "wrzeszczec" jak nieszczescie ,sprawdz plyn, i daj znac jak cos znajdziesz
Boberro Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 a jak się ma płyn w normie to tez może buczeć??? albo jak go trochę za dużo jest
cezary Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Wymieniam na dniach rozrząd to wymienie i pasek od wspomagania no i sprawdzę wcześniej płyn i dam wam znać co i jak. POZDRAWIAM
daro Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 a jak się ma płyn w normie to tez może buczeć??? albo jak go trochę za dużo jest ____ Raczej nie ale nie jestem pewien
cezary Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wymieniłem płyn we wspomaganiu i jest ok!
Mirek156 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 To zalezy co piszczy, jeśli koła sprawdz ciśnienie, pompa wspomagania przy maksymalnym skręcie wuidaje lekki pisk, ale to normalne, w innym przypadku niski stan płynu i pompa zaciąga powietrze. [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 07-04-2007, 21:16 ] drugie ostrzeżenie
Rekomendowane odpowiedzi