sowiq Opublikowano 15 Października 2021 Opublikowano 15 Października 2021 Stoję przed wyborem opon do Q7. Oryginalne letnie mam o rozmiarze 285/45 R20. Znalazłem kilka interesujących modeli w internecie i zastanawiam się czy wybrać moim zdaniem najlepsze (Bridgestone) czy najgorsze, ale z homologacją Audi (Goodyear, Pirelli). A może jeszcze inny model z porównania? Z góry dzięki za wszelkie rady
dekiel 13 Opublikowano 16 Października 2021 Opublikowano 16 Października 2021 Bierz BRIDGESTONE są rekomendowane i popularne w Norwegii / obok Nokianów Hakaapelitaa nie oferowanych w PL/.
sowiq Opublikowano 17 Października 2021 Autor Opublikowano 17 Października 2021 @dekiel 13 no właśnie w porównaniu te Bridgestone wyglądają najlepiej i są również moimi faworytami. Natomiast zdziwiło mnie, że opony z homologacją Audi są tak na prawdę na końcu stawki. Zastanawiam się z czego to wynika.
dekiel 13 Opublikowano 17 Października 2021 Opublikowano 17 Października 2021 13 minut temu, sowiq napisał: @dekiel 13 no właśnie w porównaniu te Bridgestone wyglądają najlepiej i są również moimi faworytami. Natomiast zdziwiło mnie, że opony z homologacją Audi są tak na prawdę na końcu stawki. Zastanawiam się z czego to wynika. Tego nie wiem. W Norwegii również popularne są CONTINENTAL Vikingcontact 7 obecnie, nie wiem czy w PL oferowane.
Rekomendowane odpowiedzi