Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kolorystyka wnętrza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam u siebie niebieskie wnetrze bądź tez granato podobne , czy ono jakos sie nazywa i jak jest z dostepnoscia czesci wnetrza ? Co patrze to czarne,szare,beżowe a niebieskiego malo....

Opublikowano

Dla specyficznych klientów śliwka wewnątrz była ? może @Langista ma co jeszcze pozostałego ze swojej byłej śliwki.

Opublikowano

Za późno kolega pyta ? ciekawe w sumie bo ja tam dużo ogłoszeń widziałem z tym kolorem. Czego nie umiesz znaleźć?

Opublikowano

niebieskie wnętrze to Maritim 

Opublikowano

granatowe wnętrze to Maritim, a z dostępnością jest różnie, zależy co potrzebujesz, ale na pewno trudniej niż czarne czy swing... 

Opublikowano

Z jednym się zgodzę, że nigdzie nie widziałem tunelu 2din w tym kolorze, podłokietniki za 300 zł to jakieś nieporozumienie, fotelu w półskórze też nie ma w tym kolorze. Te trzy powody zmusiły mnie do zmiany koloru na czarny ? Po kalkulacji taniej wyszło całe wnętrze wymienić, jak zregenerować i przerabiać stare.

Opublikowano
  • Autor

Wlasnie podlokietnik chce dołożyć bo nie mam a jak sie znajdzie kolor to cena kosmos i tylny prawy boczek z avanta ulamal sie zaczep trzymajacy rolete

Opublikowano
  • Autor

Kupujac audiczke mialem mieszane uczucia co do tego wnętrza ale po 4miechach musze przyznac ze ta granato-niebieska-sliwka plus te szare plastiki robia robote ?

Opublikowano

Jak coś mam cały bagażnik w tym kolorze, problemem u mnie jest to, że nie mam jeszcze czarnego zamiennika ? w razie czego masz zawsze zestaw naprawczy tych zawiasów.

Opublikowano
4 godziny temu, Langista napisał:

Po kalkulacji taniej wyszło całe wnętrze wymienić, jak zregenerować i przerabiać stare.

Jeśli mogę spytać ile Cię to wyniosło? Też mam niebieski środek auta i średnio mi się to podoba. Nie mogę dostać popielniczki przód i dolnej osłony stacyjki.

Opublikowano

Coś ok. 800 zł ale bez bagażnika jeszcze i dywanu, który szczerze mówiąc chyba zostawię.

Opublikowano
  • Autor

Bede pamietal ja zostaeiam niebieskie podoba mi sie .. a jaki zestaw naprawczy???

Opublikowano

Źle widziałem, są dla B8 a dla B6/7 jedynie bolce samej rolety.

Opublikowano
  • Autor

Mnie sie ulamalo te ucho w boczku w bagazniku te uszy co trzymaja bolce rolety i tam gdzie trzeszczy podczas jazdy ?