snajper1998 Opublikowano 18 Listopada 2021 Opublikowano 18 Listopada 2021 (edytowane) Po kodiaqu chciałem znowu suva. Bardzo poważnie rozważałem Q7, jednak ta ostatnia wersja no za cholerę mi nie leżała. Za bardzo kanciasta. Co innego nowa X5. Jak Xy zawsze mi się nie podobały, tak g05 imho kosmos. Parę dni temu odebrałem. Wrażenia mega pozytywne. Oczywiście pomijając to, że zamówiłem w styczniu, produkcja opóźniona ze względu na restrykcje o 2 miesiące, odbiór o kolejne 2 miesiące ze względu na niesprawne auto (!!!), ale w końcu jest. Jakby ktoś pytał o co chodziło z niesprawnym autem, to nawet założyłem wątek. https://a4-klub.pl/topic/481541-historia-pewnego-bmw-jaja-do-kwadratu/ Wyposażenie niestety zubożało ze względu na restrykcje i tak nie mam zamówionych kamer 360 oraz indukcyjnej ładowarki. Biorąc pod uwagę obecne cyrki to i tak nie jest źle. Na furę własnie położyłem ceramikę Opti-coat BMW X5 30d mildhybrid 286 KM. Biel mineralna Vernasca Black skórzana perforowana System monitorowania ciśnienia opon System alarmowy Listwy ozdobne Aluminium 'Mesheffect' Rozszerzony pakiet lusterek zewnętrznych Oświetlenie ambientowe Diodowe reflektory przeciwmgielne Tuner DAB+ - radio cyfrowe Teleserwis Połączenie alarmowe Usługi ConnectedDrive Pakiet Connected Professional BMW Live Cockpit Professional z systemem nawigacyjnym Sportowy układ wydechowy M Pakiet sportowy M 20" aluminiowe obręcze M Star-spoke 740 Sportowy układ hamulcowy Sportowa automatyczna skrzynia biegów z łopatkami Zawieszenie pneumatyczne obu osi Relingi dachowe M Shadowline Kierownica sportowa M, skórzana PLN Pakiet aerodynamiczny M Obramowania M Shadowline czarne na wysoki połysk Podsufitka M Anthracite Hak holowniczy, elektryczny Szklany dach panoramiczny Siatka oddzielająca bagażnik Rolety przeciwsłoneczne dla tylnych szyb bocznych Pakiet akcesoriów do bagażnika Przyciemniana szyba tylna i tylne szyby boczne Aktywna wentylacja foteli przednich System Travel & Comfort Pasy bezpieczeństwa z przeszyciami w barwach BMW M System bezpieczeństwa Active Protection Zestaw głośnikowy HiFi Hotspot Wi-Fi M Shadowline o rozszerzonym zakresie Pakiet Business Class Dostęp komfortowy Komfortowe fotele przednie, regulowane elektrycznie z pamięcią ustawień Ogrzewanie przednich foteli i podłokietników oraz kierownicy Pakiet Ogrzewania Plus Wielofunkcyjny kluczyk z wyświetlaczem Uchwyty na napoje z regulacją temperatury Ogrzewanie foteli przednich i tylnych Ogrzewanie postojowe Pakiet Innowacji Asystent świateł drogowych Systemy asystujące kierowcy Professional Reflektory laserowe Asystent parkowania Wyświetlacz Head-Up Obsługa za pomocą gestów Edytowane 18 Listopada 2021 przez snajper1998
Muskel1 Opublikowano 18 Listopada 2021 Opublikowano 18 Listopada 2021 Gratuluję! Wygląda bardzo dobrze. Wrzuć więcej zdjeć środka
snajper1998 Opublikowano 18 Listopada 2021 Autor Opublikowano 18 Listopada 2021 2 godziny temu, Muskel1 napisał: Gratuluję! Wygląda bardzo dobrze. Wrzuć więcej zdjeć środka w dzień cos zrobię
Wandej Opublikowano 18 Listopada 2021 Opublikowano 18 Listopada 2021 Piękna fura Ogrzewane podłokietniki mnie rozwalają
jedrekx Opublikowano 19 Listopada 2021 Opublikowano 19 Listopada 2021 jedyne ładne BMW niech się sprawuje już bez żadnych problemów
Rekomendowane odpowiedzi