Wąski Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 900 zł :gwizdanie: Cena ok A pytałeś się ile by trzeba zapłacić za lusterka ? spoko dla mnie duża :gwizdanie: nie pytałem o lusterka
Ukasz699 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 900 zł :gwizdanie: Cena ok A pytałeś się ile by trzeba zapłacić za lusterka ? spoko dla mnie duża :gwizdanie: nie pytałem o lusterka Dla Mnie tez duzo.. Za folie
oliziado Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 http://www.motodesign.nazwa.pl/component/option,com_productbook/func,detail/Itemid,83/id,16/ tutaj lusterka po 160
JORG-Composite Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 za folie 900zł???? omg lusterka 160zł?? omg foliowe? foliowe to mogą być reklamówki.. to rozbój w biały dzień..
Dibo Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 za folie 900zł???? omg lusterka 160zł?? omg foliowe? foliowe to mogą być reklamówki.. to rozbój w biały dzień.. Ale nie wiadomo jak ze spasowaniem i robotą, zwłaszcza dachu. Może trzeba się trochę namęczyć żeby to idealnie wyglądało, stąd taka cena
JORG-Composite Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 sorry za OT ale ja lusterka obkładam prawdziwym carbonem za 200 zł i trzeba sie wiecej namęczyć zeby idealnie wygladało i nie spaprać tak drogiego materiału
Wąski Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 za folie 900zł???? omg lusterka 160zł?? omg foliowe? foliowe to mogą być reklamówki.. to rozbój w biały dzień.. Ale nie wiadomo jak ze spasowaniem i robotą, zwłaszcza dachu. Może trzeba się trochę namęczyć żeby to idealnie wyglądało, stąd taka cena to najmniejszy problem dach jest prosty i bez załamań i zagięć jestem umówiony na przymiarkę
JORG-Composite Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 dach jest trudny cieżko utrzymać równo kierunek splotu (mowa o prawdziwym)
Dibo Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 sorry za OT ale ja lusterka obkładam prawdziwym carbonem za 200 zł i trzeba sie wiecej namęczyć zeby idealnie wygladało i nie spaprać tak drogiego materiału W takim razie ta folia to faktycznie zdzierstwo
guardian Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 a moze jednak jest alternatywa...
paulo77 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 a moze jednak jest alternatywa... ciekawa koncepcja, ale jak to się będzie prezentowac na żywca
guardian Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 technika oklejania dachu: http://www.youtube.com/watch?v=HVKxbXINPdo goscie robia czary z mleka:
Wąski Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Opublikowano 5 Maja 2009 technika oklejania dachu: http://www.youtube.com/watch?v=HVKxbXINPdo goscie robia czary z mleka: czyli się da dzięki za linki
kepasa Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 to że się da to wiadomo, nie wiadomo za ile ... :naughty:
Wąski Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Opublikowano 5 Maja 2009 to że się da to wiadomo, nie wiadomo za ile ... :naughty: czytaj forum 900 zł
Ukasz699 Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 technika oklejania dachu: http://www.youtube.com/watch?v=HVKxbXINPdo goscie robia czary z mleka: Fajnie na tym mesku ale kiszka jesli jednak te polaczenia kolejnych odncinkow sa widoczne Chcialbym takie cos z bliska zobaczyc..
guardian Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Wąski > a kto Ci taka cena wypalil za dach sam? no i dlaczego uparles sie na ten carbon? > a moze jednak czarny mat jak juz koniecznie chcesz cos przymodzic?
Dibo Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 no i dlaczego uparles sie na ten carbon? > a moze jednak czarny mat jak juz koniecznie chcesz cos przymodzic? Przy jego kolorze samochodu Carbon będzie
Wąski Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Opublikowano 6 Maja 2009 Wąski > a kto Ci taka cena wypalil za dach sam? no i dlaczego uparles sie na ten carbon? > a moze jednak czarny mat jak juz koniecznie chcesz cos przymodzic? a masz kogoś :gwizdanie: ,nie uparłem ,pierwsza wersja miała być czarny mat tez jest OK.
Flyer Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Jak to zrobisz, to bedziesz chyba pierwsza osoba na tym forum, ktora mocniej "dłubnie" swoje B6
Rekomendowane odpowiedzi