ARTek/_/\_\ Opublikowano 30 Listopada 2021 Opublikowano 30 Listopada 2021 Witam. Oddalem na oczatku roku magiel do regeneracji. Po regeneracji pojeździłem 3 miesiące i wywalilo uszczelniacze pewnego razu, wiec oddalem na reklamacje. Uznali i zregenerowali jeszcze raz. Teraz znow pojeździłem okolo 3 mies. I znow to samo, uszczelniacz wywalilo i wszystek plyn poszedl. Czy to moze byc cos z moim autem, np pompa , czy po prostu hukowa regeneracja? Nie wiem już co robic... Doradźcie cos. Z gory dziekuje
przem8 Opublikowano 30 Listopada 2021 Opublikowano 30 Listopada 2021 Najpierw trzeba ustalić przyczynę i ją usunąć. Pytanie czy wymieniali listwę czy tylko same uszczelnienia w wyruchanej, starej przekładni
ARTek/_/\_\ Opublikowano 30 Listopada 2021 Autor Opublikowano 30 Listopada 2021 Wymienione części : uszczelniacze, tuleje, dociski. Tak mialem na karcie gwarancyjnej wypisane
przem8 Opublikowano 30 Listopada 2021 Opublikowano 30 Listopada 2021 Magiel dawali Ci z założonymi drążkami kierowniczymi przez nich czy montowane były później na samochodzie?
ARTek/_/\_\ Opublikowano 30 Listopada 2021 Autor Opublikowano 30 Listopada 2021 (edytowane) Kazali przywieźć magiel z odkręconymi i z odkręconymi odebrałem, zakladalem dopiero przed montażem do auta Edytowane 30 Listopada 2021 przez ARTek/_/\_\
przem8 Opublikowano 30 Listopada 2021 Opublikowano 30 Listopada 2021 A jak montowaneł te drążki? Większość przekladni jest uszkadzana przy tej "banalnej" czynności.
ARTek/_/\_\ Opublikowano 30 Listopada 2021 Autor Opublikowano 30 Listopada 2021 Czy ja wiem jak... No wzialem magiel, w imadlo lekko tylko zeby sie nie obracal i dokrecalem kluczami duzymi i tyle.
Rekomendowane odpowiedzi