Copywriter Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Jak w temacie... Czym wkleić boczne listwy dekoracyjne? Kupiłem auto z listewkami które mają połamane zatrzaski... Kupować nowe za 200zł trochę poracha... Tym bardziej, że na wstępie od 2 tygodni odkąd mam audi włożyłem w nie 2500 klocka
Copywriter Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Nie odpanie? Kurna... Wkleiłem na klej montażowy-taki z tuby jak silikon i kurde od pieryknięcia drzwiami odpadło
rav Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam Poxipol elastyczny powinien załatwić sprawę __________________ Pozdrawiam Rafał
pawelmienko Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 kup taki czarny silikon ale nie do uszczelniania a do klejenia on za***iście klei takie rzeczy jak uszczelki listwy itp wiem to z wlasnego doswiadczenia
malik Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Moim zdaniem powinna pozostać elastyczność na styku drzwi i listwy. To zapewniały fabryczne zatrzaski. Należy w takim razie skupić się na ich odtworzeniu lub stworzeniu podobnego rozwiązania a nie kombinować z przyklejeniem całej listwy.
micekm Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 ja u siebie zrobiłem to na silikon akwarystyczny taki do szkła. Skoro wytrzymuje ogromne siły działające w duzych akwariach to pomyslałem że tu tez sie sprawdzi i trzyma cały czas idealnie. U mnie zgniła ta listwa w środku i odpadało. Całość oczywiscie wczesniej bardzo dokładnie wymyłem bezyną. Robiłem to w drzwiach tylnych a one mniej sa eksploatowane więc może dlatego cały czas sie trzyma na tym.. warto spróbować.
grippen Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 ja u siebie kleiłem wszystkie bo też były pourywane zatrzaski i na razie nie odpadają w sklepie motoryzacyjnym kupowałem taki klej epoksydowy on jest dwu składnikowy w takiej strzykawce jakby czy coś takiego koszt koło 15 zł i ciężko jest to oderwać
ryzy87 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Miałem to samo u siebie, Zdjąłem cały boczek wyjąłem te metalowe blaszki co trzymają listwe, pokleiłem wszystko super glu a dodatkowa cała listwa przykleiłem na czarny sylikon aby to on pracował a nie te plastyczki poklejone na super glu :> Od tamtej pory nic mi nie odchodzi
tysiac Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 u mnie jedna odpadala przykleilem na dobra tasme dwustronna i sie trzyma przy myjce tez nie odpada
Rekomendowane odpowiedzi