naitsyrk86 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam... Mam problem poniewaz niedawno wymienialem przegub w mojej a4. Wlozylem nowy przegub harta bo innego nie mieli a potrzebowalem na gwalt wiec bralem co bylo. Po zalozeniu jest wszysto wporzadku jezeli chodzi o sama prace napedu i przegubu. Jest tylko jeden mankament ktory mnie strasznie denerwuje poniewaz podczas hamowania kiedy zaczynam deliktnie hamowac lub dojezdzam np do skrzyzowania zaczyna mi chrupotac jakby sie wlaczal abs. kiedy zahamuje gwaltownie to tego nie ma... Powodem tego jest czujnik abs?? Jezeli macie inne pomysly to prosze o pomoc i wytlumaczenie co musze zrobic... Z gory dziekuje Wam za pomoc..
wojtekce Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 sprawdzić czujnik i koronkę na tym kole co robiłeś
zdeniu Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 tak jak pisze wojtekce czujnik możesz mieć za mało wsunięty w zwrotnice lub za głęboko co może byc powodem błędnych odczytów
naitsyrk86 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 a znacie moze dystans jaki powinen byc czujnika od tych elementow??:>
zbychzz Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 no i sprawdź ten pierścień bo jeżeli on będzie pęknięty to możesz zmieniać dystans czujnika od tego pierścionka ale chrobotanie bedziesz mieć dalej
Rekomendowane odpowiedzi