mo2 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Witam. Polecicie jakieś sprawdzone dywaniki na zimę? Linki mile widziane. Pozdrawiam.
Lukasek669 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Petex8 podłączam się do twojej odpowiedzi. Czy te dywaniki śmierdzą tania Chińszczyzna ? I czy wielkość ich jest odpowiednia do tego żeby woda się znich nie wylewała po roztopieniu śniegiem Z butów ?? Sam patrzyłem na Allegro za takimi dywanikami i wieszakowi to chińskie które nawet po tygodniowy wietrzeniu i mysich różnymi preparatami dalej utrzymują nie przyjemny zapach w aucie z którym trzeba się przyzwyczaić . Czy te wycieraczki są identyczne o których piszesz ??
przem8 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Opublikowano 29 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Lukasek669 napisał: Petex8 Są bezzapachowe. Jeśli chodzi o korytka to są płytkie i jak CI się nazbiera to będzie się wylewać woda. Trzeba wtedy regularnie opróżniać. Kupowałem petexy do a3 i teraz do a4 i nie narzekam. Dopasowanie też bardzo dobre.
KacperA4B5 Opublikowano 26 Marca 2022 Opublikowano 26 Marca 2022 Polecam kupić oryginalne gumowe, sam mam. Bardzo gruba guma, bezzapachowe i świetnie wyglądają. Wiem, że są jeszcze takie na tył samochodu, ale ciężko je dostać.
Rekomendowane odpowiedzi