Koalakm Opublikowano 14 Grudnia 2021 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Czesc Mam problem, gdyz jak w temacie nie dziala mi spryskiwacz tylnej szyby. Pomka dziala bo ja slychac. Zanim zaczne poszukiwania byc moze to znany temat i podpowie ktos od czego zaczac / gdzie szukac? pozdrawiam serdecznie
Muskel1 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Najprawdopodobniej dysza przytkana (kamieniem). Ściągnij tę plastikową czapę z ramienia wycieraczki i pod nią siedzi podwójna dysza. Wciągnij ją i włóż na noc do małego naczyńka zalewając octem. Następnie udrożnij ją igłą i przedmuchaj, to powinno wystarczyć. 1
Koalakm Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2021 56 minut temu, Muskel1 napisał: Najprawdopodobniej dysza przytkana (kamieniem). Ściągnij tę plastikową czapę z ramienia wycieraczki i pod nią siedzi podwójna dysza. Wciągnij ją i włóż na noc do małego naczyńka zalewając octem. Następnie udrożnij ją igłą i przedmuchaj, to powinno wystarczyć. Oki sprawdze i dam znac. P.S. Dobrze ze te przednie nie maja takiej przypadlosci....
Muskel1 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Jak wyciągniesz dyszę uruchom spryskiwanie i sprawdź, czy dochodzi woda. Przednie dysze zachodzą także kamieniem ale nie w tym tępie, ponieważ są częściej używane. Dlatego powinno się zbiorniczek napełniać destylowaną wodą ale kto to robi
Koalakm Opublikowano 29 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2021 W dniu 14.12.2021 o 10:06, Muskel1 napisał: Jak wyciągniesz dyszę uruchom spryskiwanie i sprawdź, czy dochodzi woda. Przednie dysze zachodzą także kamieniem ale nie w tym tępie, ponieważ są częściej używane. Dlatego powinno się zbiorniczek napełniać destylowaną wodą ale kto to robi Czy moglbym poprosic o krotka instrukcje demontazu tej dyszy?
Muskel1 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Na na ramieniu wycieraczki jest plastikowa czapa, którą możesz ściągnąć. Po obu stronach odchylasz przy łączeniach lekko na boki i ściągasz tą czapę w górę. Dysza siedzi pod nią luzem i możesz ją wyciągnąć. 1
radekbrzeg Opublikowano 17 Marca 2023 Opublikowano 17 Marca 2023 Witam. Pociągnę temat dalej, ponieważ mam ten sam problem. Zdjąłem dyszę, pompka działa, zbiorniczek pełny a płyn dalej nie leci. Nie bardzo mam pomysł gdzie szukać usterki. Nigdzie nie widać ewentualnego wycieku płynu. Może ktoś pokonał już podobną usterkę w b9.
Rekomendowane odpowiedzi