kokoswojtek Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 witam w jaki sposob mozna uruchomic google earth ?? (a4 b9 2016) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Kolega @Deniro się tym zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal9200 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Mogę aktywować Google Earth w wersji MHI2 I MHI2Q. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Czy coś się zmieniło i Google Earth dostępne jest na Nvidi dla roczników 2016 ? z góry dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Oficjalnie nie ma takiej możliwości. Nieoficjalnie można reaktywować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 (edytowane) 10 minut temu, Muskel1 napisał(a): Oficjalnie nie ma takiej możliwości. Nieoficjalnie można reaktywować. Chodzi mi nieoficjalnie, bo kiedyś się nawet nieoficjalnie nie dało. Wiec teraz można jak mniemam. A I jeszcze jedno. Gdy to zrobimy możemy mieć Earth tylko na ekranie za kierą, a na środkowym coś innego, czy ekrany muszą być zdublowane ? Edytowane 1 Stycznia 2023 przez vvalery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Nieoficjalnie można już od dawna, ja aktywowałem u kolegi @Deniro 10/2021. Wymagana jest karta sim z pakietem danych, którą po aktywacji należy umieścić w jednostce MMI. W dniu 1.01.2023 o 18:14, vvalery napisał(a): A I jeszcze jedno. Gdy to zrobimy możemy mieć Earth tylko na ekranie za kierą, a na środkowym coś innego, czy ekrany muszą być zdublowane ? Na VC możesz wyświetlić mapki GE a na ekranie MMI możesz wyświetlić obojętnie co, radio, telefon czy muzykę. Jeżeli natomiast uruchomisz na środkowym ekranie nawigację, to wyświetla się ta sama mapka z GE co na VC, czyli tak jak to zawsze oryginalnie było, gdy GE był jeszcze dostępny dla naszych jednostek MMI. W dniu 26.06.2022 o 08:24, michal9200 napisał(a): Mogę aktywować Google Earth w wersji MHI2 I MHI2Q. Ile za usługę sobie życzysz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Wyleżałek Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 @Muskel1 Czy ten widok to sam widok czy raczej wytycza droge jak Mapy Google i bierze pod uwagę ruch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Działa z wbudowaną nawigacją. Wpisujesz w nawigację cel i normalnie nawiguje. Google Earth jest nakładką (overlay) na mapki w nawigacji. One się pokrywają. Nawigacja bierze pod uwagę dane przesyłane z TMC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi