kakej007 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Opublikowano 25 Grudnia 2021 (edytowane) witam mam problem z wyciekiem pomiedzy nagrzewnica a przewodami wody. orientowalem sie w sklepie z czesciami i wiem ze sa komplety nagrzewnica+nowe rurki wody. teraz pytanie czy jezeli zdejme kokpit tzn tunel, kiere jak bedzie koniecznosc to deske. to bede mial swobodny dostep aby wyjac klime. czy bede musial szarpac razem z belka. ewentualnie czy jest mozliwosc wymienienia przewodow wody jezeli bym sciagnal pedaly, ewentualnie z ukladem kierowniczym i tym sposobem oclonil wszystko pod nogami kierowcy. z gory dzieki za odp. Edytowane 25 Grudnia 2021 przez kakej007
krzyskg Opublikowano 25 Grudnia 2021 Opublikowano 25 Grudnia 2021 ja w bs wymienialem nagrzewnice bez wyciagania kokpitu.. tylko pedal gazu odrecilem..a co do rurek to niewiem
kakej007 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2021 8 godzin temu, krzyskg napisał: ja w bs wymienialem nagrzewnice bez wyciagania kokpitu.. tylko pedal gazu odrecilem..a co do rurek to niewiem Sama nagrzewnica to wiem ale chodzi tez o te rurki
Rekomendowane odpowiedzi