adrusek Opublikowano 1 Stycznia 2022 Opublikowano 1 Stycznia 2022 (edytowane) Witam Kupiłem auto sedan 2.4 ośka i poprzedni właściciel założył zawieszenie gwintowane i sprzedał oryginalne.. Dla mnie to nie moja bajka i chciałbym zmienić na takie co było fabrycznie. W wlepie jest oznaczenie 1be. Czy ktoś pomoże mi rozszyfrować jakie dokładnie muszę szukać? Ewentualnie myślę nad eibach plus amor. Tylko do gołych sprężyn i nowego amora na pewno odbojniki będę musiał skompletować i coś jeszcze ? Edytowane 1 Stycznia 2022 przez adrusek
Dev Opublikowano 1 Stycznia 2022 Opublikowano 1 Stycznia 2022 12 godzin temu, adrusek napisał: Witam Kupiłem auto sedan 2.4 ośka i poprzedni właściciel założył zawieszenie gwintowane i sprzedał oryginalne.. Dla mnie to nie moja bajka i chciałbym zmienić na takie co było fabrycznie. W wlepie jest oznaczenie 1be. Czy ktoś pomoże mi rozszyfrować jakie dokładnie muszę szukać? Ewentualnie myślę nad eibach plus amor. Tylko do gołych sprężyn i nowego amora na pewno odbojniki będę musiał skompletować i coś jeszcze ? Daj vin
adrusek Opublikowano 1 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2022 (edytowane) Wauzzz8dzya111108 Jest możliwość sprawdzenia o jakich oznaczeniach mam szukać tego zawieszenia ? Edytowane 2 Stycznia 2022 przez adrusek
adrusek Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2022 Czy ktoś mógłby sprawdzić o jakich oznaczeniach szukać sprężyn lub ma rozpiskę oznaczeń wagowych do sprężyn ?
adrusek Opublikowano 12 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2022 Czy ktoś zna oznaczenia sprężyn 1be do przodu klasy 7 i tył do klasy 4 ? bo jest problem z odszyfrowaniem już tego
Rekomendowane odpowiedzi