bobek84 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 witam. czy to normalne ze przeplywomierz caly czas tryka? wydaje mi sie ze powinien tylko trykac przy wlaczeniu zaplonu potem powinien byc cicho, ostatnio zauwazylem takie zjawisko i nie wiem czy to normalne( a4 b5 ABC)
SYKET Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 A mnie sie wydaje że silnik ABC nie ma przepływomierza,przynajmniej mój nie ma i wątpię żeby twój miał,choć spotkałem audi 100 2.6 z przepływomierzem ale mógł być to ten starszy motor o mniejszej mocy,chyba(ACZ)
piotr19q Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Może to nie przepływomierz tylko zawór odpowietrzajacy bak
bobek84 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2009 no nie wiem czy zawor odpowietrzajacy bak znajduje sie przed filtrem powietrza?
Gość BIKER Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 no nie wiem czy zawor odpowietrzajacy bak znajduje sie przed filtrem powietrza? Dokładnie tak jest. Zaworek jest przy filtrze powietrza.
Rekomendowane odpowiedzi