a4avant Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Witam, Z jaką siła powinienem dokrecic alufelgi kluczem dynamometrycznym?Nigdzie nie moge znalezc takich informacji.
Szewczenko7 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Z taka zebys nie urwal gwintu w srubie
daro Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Aluski dokreca sie z sila 110Nm stalowe mozesz krecic na 120Nm
Radek321 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 A ja powiem tak najlepiej dokręcać na wyczucie tak żeby szpilek nie pourywać i żeby koło nie odpadło A ludzie którzy wszystko dokręcają za pomocą klucza dynamometrycznego mnie śmieszą.
bratpit Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A ja powiem tak najlepiej dokręcać na wyczucie tak żeby szpilek nie pourywać i żeby koło nie odpadło A ludzie którzy wszystko dokręcają za pomocą klucza dynamometrycznego mnie śmieszą. i jeszcze powiedz że jak przyjeżdzasz do wulkanizatora i on dokręca Ci kluczem dynamometrycznym śruby w kołach to stanowczo odmawiasz i mówisz niech mi Pan dokręci na wyczucie
Rekomendowane odpowiedzi