Pet88 Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) Witam jestem Piotr i od 3 tygodni jestem posiadaczem takiej oto piękności Auto przyjechało ze Szwecji, jestem jego pierwszym właścicielem w kraju. Jest to czysta benzyna bez gazu , przebieg to ok 253k (sprawdzałem jest ok).Serduszko to 2.0 Tfsi 220 km oznaczenie BUL do tego 4 buty, s line ale tylko zewnętrzny, środek bardzo zadbana pół skóra. Niestety z tyłu korbotronik zamiast elektryki Mało jeszcze pojeździć miałem czasu wiec z czasem zaktualizuję posta co jest do roboty. Edytowane 7 Lutego 2022 przez Pet88 Błąd
george Opublikowano 8 Lutego 2022 Opublikowano 8 Lutego 2022 (edytowane) @HOLMATRO i @dayd_4 szybko wprowadzą Cię na drogę modów. Grzesiek miał 2,0 TFSI w B7, więc w zakresie modów mechanicznych ma coś do powiedzenia. Dobrze zapowiada się. Jeżeli masz półskóry, to podmiana listew progowych, sufitu, kierownicy i gałki biegów i jest wewnętrzny S line. Fotele w S line w B7 mają wytłoczone logo. Edytowane 8 Lutego 2022 przez george
HOLMATRO Opublikowano 8 Lutego 2022 Opublikowano 8 Lutego 2022 Widzę wałbrzyskie blachy, pewnie zobaczę niebawem gdzieś na zakręcie
BartoszSoldier Opublikowano 8 Lutego 2022 Opublikowano 8 Lutego 2022 LY3J? Piękny kolor, przyciąga uwagę Oby służyła, powodzenia
Dev Opublikowano 8 Lutego 2022 Opublikowano 8 Lutego 2022 Kolejny BUL biedaedyszyn że Sfecji Powodzenia w modach !!!!! Na dzień dobry sprawdz tłoczek od pompy wtryskowej
Wandej Opublikowano 9 Lutego 2022 Opublikowano 9 Lutego 2022 Piękne B7. BUL nie był tylko w wersji DTM?
Pet88 Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Opublikowano 20 Lutego 2022 W dniu 9.02.2022 o 00:12, Dev napisał: Kolejny BUL biedaedyszyn że Sfecji Powodzenia w modach !!!!! Na dzień dobry sprawdz tłoczek od pompy wtryskowej No kolego wyszło szydło z worka... długo się nie na cieszyłem już u mechanika stoi... 4200 na dzień doby...
george Opublikowano 20 Lutego 2022 Opublikowano 20 Lutego 2022 20 minut temu, Pet88 napisał: długo się nie na cieszyłem już u mechanika stoi... 4200 na dzień doby... Pompa oleju?
Rekomendowane odpowiedzi