e2rdd23 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów jestem nowy na tym forum i znalazlem podobny temat ale nie moge do niego nic dopisac dlatego poruszam jeszcze raz ten temat. Ja mam audi a4 z 1999r 1,8 T i mam chyba komputer śmie tak twierdziś bo mam taka manetkę http://moto.allegro.pl/item589521291_przelacznik_kierownicy_audi_a4_sedan_z_komputere.html ale moje zegary wyglądaja tak (to nie sa dokładnie moje ale chodzi mi głownie o pokazanie tych dwóch lini wyswietlacza u mnie tylko wyswietla temperature na zewnatrz a manetkami nic sie nie przełącza a górny wyswietlacz nic nie pokazuje) http://moto.allegro.pl/item608828938_biale_zegary_tarcze_audi_a3_a4_real_foto.html moze ktos mi pomoze uruchomic ten komputer jak go mam oczywiscie?? z góry dzieki
Gość Michał Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Albo masz zmienioną manetkę albo zegary Na jednym z tych pasków(wyświetlaczy) masz temperaturę zewn. a na drugim wyświetlane są przełożenia biegów w autach z automatem.
e2rdd23 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2009 a jak sprawdzic czy wogole mam kompa? a moze wystarczy zmienic zegary tylko z kompem ??
Gość Michał Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Mozesz spróbować podmienić zegary na takie z FISem i zobaczysz czy działa, tyle że zmieniajac zegary musisz zczytać PIN do IMMO który znajduje sie własnie w zegarach. Poszukaj na forum było o tym wiele razy pisane
e2rdd23 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2009 ok dzieki zaraz poszukam i poczytam o tym
dzoz3f Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 a tak wogle na zdjeciu sa zegary z przed liftu a w twoim 99 rok to juz lift powinien byc
SoMeS Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 nie masz tu fisu (komputera) w tych zegarach kolego... manetka przełożona bo może ktoś dokładał tempomat
carlos666 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 wyjmij zegar i sprawdź czy masz trzecią kostkę do FISA. W tym roczniku będzie albo czerwona 20pin albo szara 32piny. Jeśli nie ma, to ktoś założył inną manetkę .
jacek5321 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 W bagażniku tam gdzie koło zapasowe jest taka magiczna naklejka z kodami wyposażenia sprawdź kody zrób zdjęcie albo przepisz jak ci wygodnie i odkoduj sobie np na tej stronce http://igorweb.org/equidec/Default.aspx i wtedy będzie wszystko jasne
pan kierownik Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 a tak wogle na zdjeciu sa zegary z przed liftu a w twoim 99 rok to juz lift powinien byc Modele z początku '99 mogą mieć jeszcze liczniki sprzed II liftu.
Rekomendowane odpowiedzi