A4b7black Opublikowano 10 Lutego 2022 Opublikowano 10 Lutego 2022 Witam panowie! Chcę wsadzić fotele od A6 C6 pełna elektryka. Pytanie brzmi czy wystarczy pociągnąć tylko zasilanie czy potrzeba więcej się z tym pobawić. Oczywiście nie chce żadnej pamięci chce aby regulacja siedzienia działa.
Lukasz_mk2 Opublikowano 11 Lutego 2022 Opublikowano 11 Lutego 2022 wystarczy samo zasilanie oraz "masa", w oryginale jest jeszcze bezpiecznik termiczny na kablu zasilającym. Ty możesz np. założyć bezpiecznik na kablu ( w oryginale jest chyba 30A) i podłączyć to wszystko do szyny zasilającej nad nogami kierowcy. Grubość kabla zasilającego 2,5mm 1
A4b7black Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Opublikowano 12 Lutego 2022 A jeśli mam już lędźwie to już mam gotowa wiązkę? Bo parę osób mi właśnie mówiło że jeśli są lędźwie to i nic nie muszę się martwić
A4b7black Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Opublikowano 12 Lutego 2022 A jeśli mam już lędźwie to już mam gotowa wiązkę? Bo parę osób mi właśnie mówiło że jeśli są lędźwie to i nic nie muszę się martwić
afroo. Opublikowano 12 Lutego 2022 Opublikowano 12 Lutego 2022 Cały temat temu poświęcony więc nie trzeba go powielać. Miłej lektury.
Lukasz_mk2 Opublikowano 12 Lutego 2022 Opublikowano 12 Lutego 2022 Jak masz lędżwie to musisz tylko wymienić bezpiecznik z 15A na 30A
A4b7black Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Opublikowano 16 Lutego 2022 Pomoże ktoś w znalezieniu działającego linku do przerobienia tylnej kanapy z A6 do a4? Wszystkie linki które znalazłem nie działają ?
Rekomendowane odpowiedzi