SzymekA4 Opublikowano 13 Lutego 2022 Opublikowano 13 Lutego 2022 (edytowane) Witam szukam kogoś kto naprawi mi licznik Edytowane 13 Lutego 2022 przez SzymekA4
Banan Opublikowano 13 Lutego 2022 Opublikowano 13 Lutego 2022 kup jakiegoś dawcę na Allegro i przełóż ekran - jest na złączu więc wymiana nie jest skomplikowana jak masz podstawowe umiejętności manualne
SzymekA4 Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Opublikowano 14 Lutego 2022 3 godziny temu, Banan napisał: kup jakiegoś dawcę na Allegro i przełóż ekran - jest na złączu więc wymiana nie jest skomplikowana jak masz podstawowe umiejętności manualne Gdzie jest jakaś instrukcja jak to zrobic
SzymekA4 Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Opublikowano 14 Lutego 2022 I pytanie jak kupie sam wyswietlacz to trzeba go lutować czy tylko się go wsadza ?
Banan Opublikowano 14 Lutego 2022 Opublikowano 14 Lutego 2022 Napisałem przecież że jest na złączu - nic nie lutujesz. W sieci ma pewno znajdziesz jakiś instruktaż - 4 śrubki , pare zatrzasków , 4 złącza , zdejmujesz wskazówki , odpinasz ekraniki , demontujesz podstawkę z tarczami i masz ekran dostępny.
SzymekA4 Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Opublikowano 14 Lutego 2022 Kupiłem właśnie z anglika będę przekładał jutro dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi