marcin761207 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Otóż mam pytanie ,w sobote kolega wymieniał mi żarówki w podświetleniu klimatronica . Założył z powrotem tylko,że nie rozdziela powietrza . Cały czas mam nawiew na środek. Nie moge przestawić ani na góre ,ani na dół. O co tu chodzi ? A wcześniej wszystko chodziło . Czy coś trzeba zresetowć czy jak ? Zresztą juz jestem głupi w tym temacie . Licze na waszą pomoc w tym temacie . Pozdrawiam serdecznie hey!!!!!!!!!!!!!!!!
adamq Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Spróbuj VAGiem zaadaptować klapki od klimatronika.
wojtek79 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Też miałem taki problem. Tyle że u mnie ustawiło się na przednią szybę i dmuchało tylko zimne powietrze. Nie miałem w ogóle ogrzewania. Ale wtedy na wyświetlaczu mi migały (pulsowały) cyferki i reszta. Wykręciłem klimatronika i wysłałem go do zakładu naprawy komputerów samochodowych w Czeladzi. Za naprawę zapłaciłem 250 zł + 2 x 25zł za przesyłke kurierem tam i z powrotem. Dostałem 6 miesięcy gwarancji
Norbi Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Rów nież miałem podobną sytuacje tyle ze u mnie nie stało sie to nagle :eek: Poprostu musiałem rozebrać tunel środkowy, dobrać sie do silniczków i rozruszać je wiekszym napieciem. Po złożeniu chodziły ok
Rekomendowane odpowiedzi