Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Uchwyt na telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pytanko jakie posiadacie uchwyty na telefon ? Coś sprawdzonego i nie za miliony monet ? Jest dedykowany proclip ale prawie 300zl za uchwyt to dla mnie przesada. Polecacie jakieś do b8 ? 

Opublikowano

Jaki miałby być ten uchwyt? Taki wkładany w nawiew, czy bardziej z przyssawką na szybę?

Opublikowano
  • Autor

Na szybę to nie bardzo.  Bardziej coś na kokpit. Coś takiego co brodit proclip robi.  Może ktoś spotkał się z czymś takim (tańszą wersją) 

Opublikowano

Bardzo podobny kupiłem w Auchan za około 5 zł i jestem mega zadowolony

Opublikowano

mocny magnes tez jest super 

Opublikowano
3 godziny temu, DarekS4 napisał:

mocny magnes tez jest super 

Dokładnie

Opublikowano

Magnes jest fajny tylko trzeba blaszkę przyklejać do obudowy telefonu jak nie korzysta się z etui ;)

Opublikowano

Panowie a są jakieś smartfony z metalową obudową żeby nie trzeba było przyklejać tej blaszki?

Opublikowano

Każdy z ładowaniem indukcyjnym.

Opublikowano

Żaden telefon nie ma stalowej obudowy żeby przyciągał ją magnes, jak są metalowe to jest to aluminium lub jakiś stop aluminium z czymś. Z tego co wiem to raczej już się nie stosuje metalowych obudów z racji 5G a jeśli nawet to bardzo ciężko znaleźć nowy smartfon z taką obudową. 

Może te z ładowaniem indukcyjnym mają coś metalowego w środku co przyciąga wystarczająco mocno magnes ale tego nie wiem bo nie miałem.

Opublikowano

Nie no, telefony z ładowaniem indukcyjnym to po prostu miedziana  cewka pod tylną obudową. Jak wiemy miedź nie jest przyciągana przez magnes więc telefon nie będzie się trzymał na uchwycie z magnesu. 

Opublikowano

Nie no, telefony z ładowaniem indukcyjnym to po prostu miedziana  cewka pod tylną obudową. Jak wiemy miedź nie jest przyciągana przez magnes więc telefon nie będzie się trzymał na uchwycie z magnesu. 

Opublikowano

Chodziło mi bardziej o to, co @Elhape napisał, że w konstrukcji jest jednak trochę magnesu zastosowane i to on pomaga w przyczepności do tych magnezowych uchwytów. Dzisiaj jak nie zapomnę to wkleje jaki uchwyt mam, zakupiony w Aldi za chyba 30 zł i mega funkcjonalny.

Opublikowano

Takie coś mamIMG_20220226_083238.thumb.jpg.9634fd7ceff8468f1a9d1bf9fe441043.jpg

Nie mam firmy niestety, po.obrszku by trzeba szukać.