hanko Opublikowano 28 Lutego 2022 Opublikowano 28 Lutego 2022 Witam, wymieniłem uszkodzoną lampę lewą (od str. kierowcy) na nową. Okazało się, że nie mogę przykręcić śruby mocującej, bo ten wystający plastik z nakrętką, paprząc z przodu, z lewej strony, jest urwany. Czy mżliwe jest dokupienie tego mocowania, lub jak zrobić, by jednak prawidłowo zamocować lampę?
dekiel 13 Opublikowano 28 Lutego 2022 Opublikowano 28 Lutego 2022 Zrób jakieś foto problemu. P.S. Po za tym nie w tym dziale zamieściłeś zapytanie.
hanko Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Opublikowano 28 Lutego 2022 Ta, zaznaczona część jest wymienna?
hanko Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Opublikowano 28 Lutego 2022 Nie wiem, jak przenieść temat do właściwego działu. Pomoże ktoś?
Muskel1 Opublikowano 28 Lutego 2022 Opublikowano 28 Lutego 2022 2 minuty temu, hanko napisał: Nie wiem, jak przenieść temat do właściwego działu. Pomoże ktoś? Tylko admini mają takie uprawnienia/możliwości. Naciśnij na 3 kropki po prawej stronie Twojego posta, następnie na "zgłoś" oraz poproś o przeniesienie do odpowiedniego działu.
dekiel 13 Opublikowano 28 Lutego 2022 Opublikowano 28 Lutego 2022 (edytowane) Jak wyjmiesz lampę to zobaczysz ze ten plastik z ułamanym miejscem na wkręt jest mocowany na 2 śrubach bodajże. W nim są ślizgi ,które łączą się z uchwytami pod spodem lamp. Muszą one wejść jednocześnie w lampę z tymi wkrętami ,z których jeden ułamałeś. Lampę zamontujesz bez problemu , wsuniesz w ślizgi i z tyłu za lampa bedziesz miał jeden wkręt na TORX 30 / drugi masz złamany/ , od przodu dwa wkręty w pasie przednim też TORX 30. Edytowane 28 Lutego 2022 przez dekiel 13
hanko Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Opublikowano 1 Marca 2022 rozumiem, że ten plastik jest wymienny, czy mógłbyś podać mi jego fachową nazwę, lub nr. części? Może w ASO, lub w necie bym to znalazł?
dekiel 13 Opublikowano 1 Marca 2022 Opublikowano 1 Marca 2022 Trochę samodzielności , w necie masz wszystko. https://allegro.pl/kategoria/lampy-przednie-i-elementy-lampy-przednie-255099?string=Audi A4 B6 slizg
hanko Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Opublikowano 1 Marca 2022 Serdeczne dzięki, dekiel 13 za pomoc, teraz sobie poradzę. Pozdrawiam i zamykam temat.
Rekomendowane odpowiedzi