krzysiek_f Opublikowano 27 Lutego 2023 Opublikowano 27 Lutego 2023 Mi tutaj brakuje tylko poliftowego przodu.
Prezes_ATNT Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Opublikowano 3 Marca 2023 W dniu 27.02.2023 o 12:17, krzysiek_f napisał(a): Mi tutaj brakuje tylko poliftowego przodu. Dużo już jest z lifta ale przodu raczej nie będę robił. Przedliftowy przód mi się podoba ?
Shkf Opublikowano 4 Marca 2023 Opublikowano 4 Marca 2023 Te dokładki co masz custom w zderzaku nad halogenami, masz może kogoś co to robi? Bo ogarnąłbym do swojej takie coś.
Prezes_ATNT Opublikowano 5 Marca 2023 Autor Opublikowano 5 Marca 2023 W dniu 4.03.2023 o 01:24, Shkf napisał(a): Te dokładki co masz custom w zderzaku nad halogenami, masz może kogoś co to robi? Bo ogarnąłbym do swojej takie coś. W Customs - znajdziesz na FB
Prezes_ATNT Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) Dzień dobry Pora na aktualizację tematu Chwile to trwało ale już zapraszam do lektury Ostatnio zakończyłem dość tajemniczo, juz tłumaczę co się wydarzyło. Tak jak zasugerował @karolek_ust A4 dostała zawieszenie AIR-RIDE ??? Zamontowane zostało przez ZIELU automotive Krótko o specyfikacji: - Gwint MTS - Okucia MAPET - Poduszki RUBENA - Kompresor VIAIR - Butla 15L - polakierowana w wiadomy kolor - Zdalne sterowanie z pilota - Cyfrowy manometr A to wszytsko by całość prezentowała się tak No i oczywiście fota z ekipą @Kirpo i @Gandzior_B5 Jestem mega zaskoczony zmianą, generalnie czuję się jakbym zakupił nowe auto. Co do właściwości jezdnych nie czuję różnicy między BC Racing, a zestawem AIRA. Przy wysokości do jazdy jest nieco sztywniej niż wcześniej. Moim zdaniem to jest to, czego szukałem. Przy okazji, dokończyłem też temat SWAP'u hebli na 356 z A6 C7 + wpadło nowe nadkole, poniewaz poprzednie się poddało Seria VS 356 SWAP Ogromnie cieszkę się z tych zmian, powoli przygotowania na ten sezon dobiegają końca i już nie mogę się doczekać lepszej pogody, żeby konkretnie umyć auto i może wyjechać w końcu na jakieś spoty Oczywiscie to jeszcze nie koniec zmian na ten sezon, mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem Korzystając z okazji, chciałbym Wszystkim życzyć Wszystkiego dobrego z okazji świąt Wielkanocnych. ? Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez Prezes_ATNT 1 3
karolek_ust Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 No i kto tu miał nosa że będzie powietrze hehe . Mega dobrze wygląda . I żółte akcenty pasują mega
Rekomendowane odpowiedzi