Kris185 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 16 godzin temu, Dev napisał(a): W passacie B7 jest problem z wysokością tarczy, nic nie dopasujesz do tego zacisku w tym aucie. Osobiście proponuję Ci założyć tarcze 340mm z golfa 7R a na to zaciski z A6 C7 na jednotloku lub 4tłok Brembo. Jedyne co to musisz mieć do tego odpowiedni przewód hamulcowy no i musisz przelutować wtyczkę od czujnika zużycia. W piątek robiłem taką przekładkę koledze z forum w passacie B7 alltrack Dzięki za odpowiedz, trochę mnie te info zasmuciło. Będę musiał tarcze oddać i sprzedać zaciski. Nawet zakupiłem samą zwrotnicę z piastą na przymiarki żeby w nie robić tego co chwile na aucie, i próbowałem na różne sposoby przypasować i zawsze brakuje. A dokładnie chodzi mi też o wypełnienie felgi 18" zaciskiem i tarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 (edytowane) czekaj czekaj ..... w jaki sposób Ci "brakuje" ? najlepiej to do mnie zadzwon, nie bedziemy zasmiecac tematu 693456699 Edytowane 28 Marca 2023 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris185 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 W dniu 28.03.2023 o 19:26, Dev napisał(a): czekaj czekaj ..... w jaki sposób Ci "brakuje" ? najlepiej to do mnie zadzwon, nie bedziemy zasmiecac tematu 693456699 Dev wyślij meila to wyślę Ci kilka fotek jak to wychodzi. Zobaczysz i wtedy zadzwonię i pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 2 godziny temu, Kris185 napisał(a): Dev wyślij meila to wyślę Ci kilka fotek jak to wychodzi. Zobaczysz i wtedy zadzwonię i pogadamy. Wyślij mi lepiej na Whatsaapaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi