dzagu Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 Czy macie w swoich 2.0tdi coś takiego że jak dodajecie lekko gazu na luzie do ok 1200-1300 obrotów to bujnie wam całą budą?
mariusz9 Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 Witaj a oglądałeś te poduszki wizualnie jak?
dzagu Opublikowano 18 Marca 2022 Autor Opublikowano 18 Marca 2022 Ostatnio oglądał je mechanik i mówił że nie widać plam. Generalnie mam też takie wrażenie, że jak jadę np. po obwodnicy i jest jakiś lekki dołek to czuje pierw po zawieszeniu a potem coś jakby silnik 2 raz powodował bujnięcie autem.
mariusz9 Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 Generalnie znawcą nie jestem ale też mam jakieś tam problemy jakby obudowa w jednej rozdarta i mam puknięcie przy żwawym ostrym puszczeniu sprzęgła tragedii nie ma ale jakby była padnięta to by pasowało zrobić w czasie jazdy czasem też jest to samo puknięcie.
mariusz9 Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 Wydaje mi się że przy dodaniu gazu musi trochę bujnąć
Rekomendowane odpowiedzi