Yoghurt Opublikowano 19 Marca 2022 Opublikowano 19 Marca 2022 Czesc, Panowie, w ktory miejscu znajduje sie czujnik G62 w silniku CNCD (3 generacja tfsi)?
Yoghurt Opublikowano 19 Marca 2022 Autor Opublikowano 19 Marca 2022 1 godzinę temu, Dev napisał: W obudowie pompy wody/termostat A nie gdzieś w głowicy od strony ściany grodziowej?
Yoghurt Opublikowano 20 Marca 2022 Autor Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) 10 godzin temu, Dev napisał: Po co pytasz jak wiesz, lepiej hm ? Jeeez Dev. Gdybym wiedzial to bym nie pytal. Mniej wiecej w tym samym czasie na whatsappie kolega mi napisal ze czujnik jest z tylu silnika od sciany grodziowej. Jednoczesnie znalazlem na YT ten film: i tutaj chlop - tak jak Ty - mowi, ze ten czujnik jest w pompie wody - ale widze na filmie ze to jest silnik drugiej generacji. Niestety nie udalo mi sie wyczaic tego czujnika od strony sciany grodziowej. W pompie wody znowu miejsce gdzie on by mial byc zaslania takie ramie podtrzymujace kolektor dolotowy - wiec nie, nie wiem i nadal pytam czy w 3 generacji jest tak sam jak w drugiej w pompie wody czy jednak w glowicy od strony sciany grodziowej? Edytowane 20 Marca 2022 przez Yoghurt
Dev Opublikowano 20 Marca 2022 Opublikowano 20 Marca 2022 z tego co widze to sa dwa dwupinowe jeden faktycznie z tyłu w głowicy a drugi w króccu wodnym na dole
Muskel1 Opublikowano 21 Marca 2022 Opublikowano 21 Marca 2022 13 godzin temu, Dev napisał: z tego co widze to sa dwa dwupinowe jeden faktycznie z tyłu w głowicy a drugi w króccu wodnym na dole Tak, drugi to G83 na wyjściu z chłodnicy.
Yoghurt Opublikowano 21 Marca 2022 Autor Opublikowano 21 Marca 2022 21 godzin temu, Dev napisał: z tego co widze to sa dwa dwupinowe jeden faktycznie z tyłu w głowicy a drugi w króccu wodnym na dole dokladnie, mam ten czujnik, jest dwupinowy. i to jest ten w glowicy, ma ktos zdjecie albo rysunek w ktorym miejsciu w glowicy on jest? moj vin: WAUZZZ8KXEA067193
Rekomendowane odpowiedzi