Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Manetka pod tempomat - Polcar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wyczytałem gdzies tu na forum że pasują do naszych A4 manetki pod tempomat firmy Polcar. Zakupiłem taką (cena 92zł).

Ostatnio wiele się naczytałem na temat montażu tempomatu w B5 i w końcu postanowiłem się za to zabrać. Rozebrałem wszystko pozakładalem manetki jak należy i tu nie miła niespodzianka... kostki pod tą manetkę są zupełnie inne :thumbdown:

Czy ktoś wie jak to zrobić żeby pasowało? Czy ewentualnie jaką manetkę trzeba kupić?

Z góry dziękuję i Pozdrawiam :hi:

Fotki manetki:

dd53f6dd944612f3m.jpg

962c51196e115c02m.jpg

Opublikowano

Zakladam, ze czytales ten watek http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t30224.0.html;highlight=tempomat

Nie chce mi sie go czytac znowu, ale zdaje sie, ze mogles kupic np poliftowe manetaki, albo z A6, a kostki to trzeba dokupic w aso, w niektore sie wpiac. Poczytaj to dobrze :good:

Opublikowano

tak czytałem ten wątek i gdzieś tam znalazłem że może być manetka z polcaru... zapytam tam speców i najwyżej sypne kasą po raz kolejny na inną manetke :wallbash:

Opublikowano

na alegro szukaj uzywki jak roskrecales manetke to widziales jakie piny masz w starej to szukaj takiej samej tylko ze tam bedzie dodatkowa kostka na tempomat

Opublikowano

tą dodatkową kostkę i kabelki z pinami już zakupiłem w aso ale coś mi właśnie nie pasowało bo w tej manetce nie ma wejścia na taką :wallbash:

Opublikowano

no właśnie ja swoją miałem na bolce a ta co kupi łem to na blaszki i te kostki co mam w aucie przez to nie pasowały i ta kostka co w aso kupiłem to też nie było jej gdzie wcisnąć :no: