SoMeS Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Witam Wyczytałem gdzies tu na forum że pasują do naszych A4 manetki pod tempomat firmy Polcar. Zakupiłem taką (cena 92zł). Ostatnio wiele się naczytałem na temat montażu tempomatu w B5 i w końcu postanowiłem się za to zabrać. Rozebrałem wszystko pozakładalem manetki jak należy i tu nie miła niespodzianka... kostki pod tą manetkę są zupełnie inne Czy ktoś wie jak to zrobić żeby pasowało? Czy ewentualnie jaką manetkę trzeba kupić? Z góry dziękuję i Pozdrawiam Fotki manetki:
czester Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zakladam, ze czytales ten watek http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t30224.0.html;highlight=tempomat Nie chce mi sie go czytac znowu, ale zdaje sie, ze mogles kupic np poliftowe manetaki, albo z A6, a kostki to trzeba dokupic w aso, w niektore sie wpiac. Poczytaj to dobrze
SoMeS Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 tak czytałem ten wątek i gdzieś tam znalazłem że może być manetka z polcaru... zapytam tam speców i najwyżej sypne kasą po raz kolejny na inną manetke
dzoz3f Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 na alegro szukaj uzywki jak roskrecales manetke to widziales jakie piny masz w starej to szukaj takiej samej tylko ze tam bedzie dodatkowa kostka na tempomat
SoMeS Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 tą dodatkową kostkę i kabelki z pinami już zakupiłem w aso ale coś mi właśnie nie pasowało bo w tej manetce nie ma wejścia na taką
dzoz3f Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 a manetke na bolce miales http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=606799928 tak jak tu czy juz na blaszki?
SoMeS Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 no właśnie ja swoją miałem na bolce a ta co kupi łem to na blaszki i te kostki co mam w aucie przez to nie pasowały i ta kostka co w aso kupiłem to też nie było jej gdzie wcisnąć
dzoz3f Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 to szukaj na alegro do wersji przed liftrm tempomatu i bedziesz mial bez problemow podlaczenie a ten wystaw do sprzedania
Rekomendowane odpowiedzi