Opublikowano 23 Marca 20224 l O jakim modelu w ogóle mowa? Bo w profilu widnieje B7 a zamieściłeś temat w dziale B6.
Opublikowano 23 Marca 20224 l Autor Sorki , chodzi o b6 , gdzie masz na forum opisane jak przejść z xenonu na h7 żeby działała rególacja góra dół z kabiny ??? Są tematy ale bez finału
Opublikowano 23 Marca 20224 l Jest opisj jak w miejsce H7 wstawić xenon. Procedura ta sama tylko w odwrotnej kolejności.
Opublikowano 23 Marca 20224 l Autor Sory ale czytałem tematy i kończą się one mądrymi podpowiedziami że po włożeniu lamp h7 w miejsce xenonów nie będzie działać rególacja góra dół z kabiny , Ameryka
Opublikowano 23 Marca 20224 l Jak przełożysz wszystko zgodnie ze sztuką i schematami to będzie działać.
Opublikowano 23 Marca 20224 l Autor Ok dobra dzięki za bezcenne rady które nic nie wnoszą do tematu Pozdrawiam
Opublikowano 23 Marca 20224 l Wszystko jest na forum. Wystarczy poszukać. Na tacy nikt Ci tu nie poda. Ponadto podchodzisz od d*py strony do tematu, bo masz wielkie plany a nie wiesz nawet czy Twój MCE obsłuży xenony. Po za tym jest wielka różnica w okablowaniu między wersją high i low, ale wszystko też jest już opisane, więc kto szuka ten znajdzie.
Opublikowano 23 Marca 20224 l Graty od szwagra masza ale musisz mu zakupić lampy i przerobić wiązkę do nich. U siebie musisz zamontować spryskiwacze, czujniki samopoziomu ,zrobić wiązkę ,podłączyć i zakodować.
Opublikowano 23 Marca 20224 l Autor 9 minut temu, dekiel 13 napisał: Graty od szwagra masza ale musisz mu zakupić lampy i przerobić wiązkę do nich. U siebie musisz zamontować spryskiwacze, czujniki samopoziomu ,zrobić wiązkę ,podłączyć i zakodować. Przecież lampy H7 mam od swojego auta to po co mam kupować szwagrowi
Opublikowano 23 Marca 20224 l Autor Tak czy siak sprawa nie jest prosta więc raczej dam sobie spokój z tym rezaniem , dzięki wszystkim za słowa otuchy Pozdrawiam
Opublikowano 23 Marca 20224 l 6 godzin temu, Dbaluch napisał: Kolego szwagier tą drogą nie idzie , 5 miesięcy temu kupił tam żarniki za prawie 500 zł , poprostu auto idzie na sprzedaż i powiedział że jak chce to mam robić przekładke do mojego ale mam w miejsce jego xenonów wsadzić h7 z działającą ragulacją z kabiny i to tyle Jeżeli po VIN wyszłoby, że siedział ksenon, a ktoś wstawił halogen to życzę powodzenia w sprzedaży. 5 godzin temu, dekiel 13 napisał: Taniej i prościej byłoby dla Ciebie doposażenie auta w zenony/ najlepiej bizezony od razu/ niż robienie de facto dwóch instalacji. Po za tym zenony szwagra jesli nie były regenerowane przydałoby sie to zrobic bo czas zrobił swoje. Zapodałem do swojej właśnie bizenony po regeneracji i jestem zadowolony , tym bardziej ze poprzednie auta też na nich miałem. W B6 Xenon Plus robi robotę zwłaszcza na drogowych, ale dobrze zrobiony odbłyśnik, ogarnięte klosze i dobry palnik fajnie podaje. 5 godzin temu, Dbaluch napisał: Szwagra swiecą dobrze więc stoniłbym od wszelakich regeneracji , piszesz zenony, bizenony to masz na myśli przetwornice Hid z allegro ? Dobrze zrobiona regeneracja przywraca drugie życie lampom. Edytowane 23 Marca 20224 l przez george
Opublikowano 23 Marca 20224 l Autor 35 minut temu, george napisał: Jeżeli po VIN wyszłoby, że siedział ksenon, a ktoś wstawił halogen to życzę powodzenia w sprzedaży. Bez przesady te auta to już chrupki z dowodem osobistym , lepiej kupić stare auto z innymi lampami niż kupić stare auto z cofniętym licznikiem o 200-300 tys km
Opublikowano 23 Marca 20224 l 1 godzinę temu, Dbaluch napisał: Bez przesady te auta to już chrupki z dowodem osobistym , lepiej kupić stare auto z innymi lampami niż kupić stare auto z cofniętym licznikiem o 200-300 tys km Przebieg łatwiej ukryć. Edytowane 23 Marca 20224 l przez george