Jump to content
IGNORED

[B5 ADP] Oto moja A4ka ;) nowe fotki

Recommended Posts

Posted

Ładne zdjęcie - niczym z reklamy :) Szkoda ze tylko jedno i ze małe

Posted

dodaj więcej zdjęć szczególnie wnętrze i opisz trochę co auto posiada, jakie masz plany itp. :)

Posted

Felgi sa marki ENZO maja rozmiar 16 cali. Oponki to Bridgestone Potenza 205/50/16. Co do planow to narazie nie mam :tongue4: Zastanawialem sie nad czarnymi lampkami Hella do tylu ale srednio mi sie podobaja na zywo.

Autko to wersja 1,6 wiec najgorsze jest to ze brakuje w nim klimatyzacji :confused4: Jest szyber, el.szyby lustra,2 poduchy.. standard :) oraz orginalne radio Audi Beta. Choc wyglada dosc archaicznie to mnie sie bardzo podoba, szkoda ze jest na kasety ale kiedys trzeba posluchac cos innego niz wciaz te same plyty ;) .Z przodu zalozone sa brewki co dodaje autku charakteru i wedlug mnie swietnie do niego pasuje. No i jest troche twardsze zawieszenie i lekko obnizone w porownaniu do standardu ale nie wiem jakiej marki gdyz autko to mam od miesiaca. Zdjecia wnetrza dodam .... hmmm jak bede miec chwile by je zrobic ;> Pozdrawiam wszystkich ;)[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 19:41_________________________________________________Aha no i dodam ze z mila checia wrzucilbym to zdjecie i inne tak aby byly widoczne i nie trzeba bylo klikac na linki lecz nie wiem jak to zrobic bo jestem na tym forum dopiero od miesiaca i sie ucze po nim poruszac. Troche pomogl mi Diamond za co mu dziekuje i pozdrawiam!!! :)[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 19:49_________________________________________________Dodaje pelen opis wyposazenia:

- ABS

- Wpomaganie kierownicy

- Regulacja kierownicy w pionie

- El. lustra

- 2x el. szyby

- listwy wewnetrzne Carbon

- Regulacja wysokości fotela kierowcy

- El. Szyberdach

- Org. radio Audi Beta

- Komplet zimowych kol 16 cali na oponach Pirelli

- Kola letnie Enzo 205/50/16 Bridgestone Potenza

- org. gumowa mata na podloge bagaznika

- utwardzone zawieszenie... czy obnizone na 100% pewien nie jestem bede to sprawdzac u mechanika gdyz az taki znawca nie jestem

Autko obecnie przeszlo okres wymian czesci i plynow eksploatacyjnych po zakupie tj.

- filtr kabiny

- filtr powietrza

- filtr oleju + olej Mobil Super S 10W/40 polsyntetyk

- pasek wieloklinowy

dodatkowo wymiany wymagalo lewe przednie lozysko oraz pompka od spryskiwaczy

W przyszlym miesiacu wymianie ulegnie :

- pasek rozrzadu wraz z napinaczami

- swiece

- filtr paliwa

Przebieg to 171000km.

[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 20:14_________________________________________________Wracaja do tematu moich planow wobec A4ki to jak wczesniej mowilem w gre wchodza czarne lampy oraz lekkie przyciemnienie szyb. reszta podoba mi sie taka jaka jest ;) na pewno nie bedzie lamp typu Allegro Power, chromow z bazaru itd itepe ;)

Jesli chodzi o to jakie zmiany autko posiadalo w momemcie kupna to :

- zawieszenie

- brewki

- brak znaczkow na tylnej klapie[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 20:23_________________________________________________Co do wypadkowej przeszlosci auta to jej nie znam. Wszystkie szyby sa w oryginale z roku 96. Szczeliny i szpary tez sa rowne a rdzy nigdzie nie widac zarowno na zewnatrz jak i wewnatrz. Jedyny mankament to zarywoany lekko przedni zderzak z prawej strony lecz az takim pedantem nie jestem zeby to malowac :) puki nie rdzewieje niech sobie jest :wink4:

Autko zostalo sprowadzone do Polski z Niemiec w 2001 r.

Nie wiem co jeszcze dodac do opisu... jak sobie przypomne to dodam. Pozdrawiam !!!

Posted

oj brewki to taki mini dodatek do tuningu :lol1: na Twoim miejscu bym je zdjął ;) jeżeli masz zwykłe przednie reflektory polecam je wymienić po liftingu na zespolone soczewkowe firmy Depo takie jak te A4Valeo.jpg efekt :yeee:

Posted

bardzo fajne autko

Zaciąłeś się czy co :polew:

Posted

fajne, fajne :thumbup: zmień tylne lampy po 2 liftingu, dodaj chromowane ramki do zegarów, listwy chrom na obwódki szyb :)

Posted

bardzo fajne autko

Zaciąłeś się czy co :polew:

koleś już nadaje tak kilka razy :polew:

fajne autko :polew:

jak na 16 cali bdb ładna felga

lampy na przód po lifcie i tył i bedzie :good:

Posted

No i jest OK, mi się podoba bo podobna do mojej :>

Powodzenia w modyfikacjach :good:

Posted

Dodalem kolejna ciekawa fotke ze spotkania Speedway 17.05.2009 w Gdyni. Fotka przedstawia moje A4 i MkII mojego kolegi ;)

39d6faf413269c91m.jpg

Posted

Brewki :bicz:

Ładne auto ale te brewki to festyn :sick3:

Posted

Widać że dobrze utrzymana szkoda tylko że 1.6 ale jak by nie było to Audi .

Załóż sobie listwy chromowe wokół szyb - polecam :wink4: