Rafka532 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Witam, Krótkie pytanko, w B6 jak i w B7 montowano pompy wspomagania o tych samych parametrach ciśnienia? Czy wymieniając maglownicę zwrócić też uwagę ile biła pompa w samochodzie dawcy?
Langista Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Głównie zwróć uwagę na stan płynu do wspomagania, jak będzie czarny i pełen drobinek metalu to odpuść sobie taką maglownicę.
Rafka532 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2022 W dniu 21.04.2022 o 14:03, Langista napisał: Głównie zwróć uwagę na stan płynu do wspomagania, jak będzie czarny i pełen drobinek metalu to odpuść sobie taką maglownicę. To rozumiem, ale bardziej mi chodziło czy sprawdzać bary bo jak zastosuje maglownicę do popmy co będzie mniej biła to będzie ciężko się obracać hmm?
Langista Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 One wszystkie mają po 140-150 bar nie zależnie od firmy, przynajmniej z tego co widziałem ostatnio.
Dev Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 8 minut temu, Langista napisał: One wszystkie mają po 140-150 bar nie zależnie od firmy, przynajmniej z tego co widziałem ostatnio. cisnienie maja podobne ale wydajnosc rozną, wszystko zalezy od kryzy w pompie
Rekomendowane odpowiedzi