thats.insanee Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 (edytowane) Cześć, posiadam Audi A4 B7 2.0 TFSI (BWE) i moduł VFiz z analogicznym czujnikiem ciśnienia doładowania. Chciałbym go podłączyć ale nie jestem pewien do którego wężyka włożyć trójnik. Czy ktoś byłby w stanie wskazać prawidłowy wężyk (najlepiej zaznaczyć na zdjęciu jak wygląda)? Edytowane 3 Maja 2022 przez thats.insanee
thats.insanee Opublikowano 3 Maja 2022 Autor Opublikowano 3 Maja 2022 W dniu 30.04.2022 o 15:13, Dev napisał: VIN ? WAUZZZ8E27A237592
thats.insanee Opublikowano 3 Maja 2022 Autor Opublikowano 3 Maja 2022 (edytowane) Godzinę temu, Dev napisał: Tobie chyba chodzi o zawór N75 Przepraszam, nie opisałem zbyt dokładnie o co mi chodzi, a nawet trochę myląco ?. Poszukuję wężyka/miejsca przez które powietrze dmuchane przez turbinę wchodzi do silnika. Tutaj angielsko-języczny poradnik pokazujący praktycznie to samo co ja chciałbym zrobić: https://www.audiworld.com/forums/a4-b7-platform-discussion-69/installation-boost-gauge-b7-a4-2-0t-fsi-pictures-2670194/ Chciałbym tylko się upewnić z którego miejsca poprowadzić wężyk do wskaźnika ciśnienia doładowania Edytowane 3 Maja 2022 przez thats.insanee
Rekomendowane odpowiedzi