mrogal Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam, jestem w trakcie montazu halogenow do mojego AFNa z 97 roku. Do tej pory nie mialem halo wbudowanych nawet w lampe. Wyrezalem juz halogeny poliftowe w przedliftowe kratki (niedlugo wrzuce manuala na zrob to sam ) Mam taki ori wlacznik przednich przeciwmglowych sprzedlifta Dysponuje ktos moze opisem podlaczenia? Ktory pin do czego i po co tyle pinow? Generlanie opis jak podlacza sie halogeny mam (przekaznik itd.) tylko potrzbuje sie dowiedziec na ktore piny puscic plusa by wlacznik zwieral i rozwieral obwod? Z gory dzieki pzdr :hi: OK juz mam Sprawdzilem probowka na 12V na pin 1 idzie + dla diodki podswietlajacej piktogram(czerwonej) na 2 idzie minus (bo co innego moze isc) na 5 idzie plus inny niz na diode na grubszym kablu a z 6 wychodzi plus po wcisnieciu przycisku i leci dalej na halo (lub przekaznik raczej) dzieki wielkie dla kolegi _Solar_ za pomoc w rozkmince
mrogal Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 A 3 i 4 ??? w 3 nie ma pinu a czworka cholera wie
carlos666 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 dwa piny (lub jeden) podswietlenie dwa piny na załączenie światła. Ja w takich przypadkach rozbieram wyłącznik i patrzę co gdzie idzie.
mrogal Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 dwa piny (lub jeden) podswietlenie dwa piny na załączenie światła. Ja w takich przypadkach rozbieram wyłącznik i patrzę co gdzie idzie. juz opisalem piny co i jak
Rekomendowane odpowiedzi