Mrozu1996 Opublikowano 13 Maja 2022 Opublikowano 13 Maja 2022 Witam, mam problem z tempomatem. Wymienialem jakiś czas temu skrzynie biegów manual w swoje B7. Po wymianie okazało się, że tempomat nie działa. Warsztat który miał mi to ogarnąć przy okazji już nie funkcjonuje, więc zostałem z problem sam. Dodam, że przed wymiana skrzyni działał bez zarzutów. Mógł się on rozkodowac? Czy też może czujnik położenia sprzęgła jest do wymiany? Jak go ewentualnie sprawdzić? Koszt w aso 105zl. Dodam, że po wymianie skrzyni pilot się rozkodował, więc może i tempomat mógł się rozkodowac?
Langista Opublikowano 13 Maja 2022 Opublikowano 13 Maja 2022 Jakieś błędy? Skrzynia z jakiego powodu wymieniana i z jakiej na jaką?
Mrozu1996 Opublikowano 13 Maja 2022 Autor Opublikowano 13 Maja 2022 Godzinę temu, Langista napisał: Jakieś błędy? Skrzynia z jakiego powodu wymieniana i z jakiej na jaką? Skrzynia zgrzytała na kilku biegach. Mechanik stwierdził, że taniej będzie kupić drugą taką samą niż regenerować. 5 biegowy manual
Mrozu1996 Opublikowano 13 Maja 2022 Autor Opublikowano 13 Maja 2022 Godzinę temu, Langista napisał: Jakieś błędy? Skrzynia z jakiego powodu wymieniana i z jakiej na jaką? Żadnych błędów
mateusz.oraczewskiA4 Opublikowano 13 Maja 2022 Opublikowano 13 Maja 2022 1 godzinę temu, Mrozu1996 napisał: Żadnych błędów kodowanie można spróbować zrobić ponownie
Rekomendowane odpowiedzi