ciapo Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Mianowicie podczas instalacji sterownika pod usb do połączenia vag-coma wyświetla mi się komunikat, że wystąpił błąd podczas instalacji sprzętu i że sprzęt może nie działać właściwie. W menedżerze zadań wyświetla się tylko usb<>serial ze znakiem zapytania , nie mam port usb żeby można było wybrać com-a. Czy vag com jest walnięty czy ja robię coś nie tak?
GRazny Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 najprostsze rozwiązanie: sprawdź na razie na innym kompie i wykluczysz awarię VAGa... pewnie jak podłączysz drugi raz po instalacji to masz komunikat "urządzenie podłączone do komputera ma awarię" - standard dla urządzeń USB... sprawdź najpierw jednak gdzie indziej...
GRazny Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Dobra, udało się! no to się pochwal... przyda się innym
studziany Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Dobra, udało się! Czekamy na relacje. Sam mam ten problem i narazie metoda prob i bledow nie moge go rozwiazac. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi