Tomson Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam, mam zamiar kupić felgi marki Binno. Z tego co znalazłem w internecie to jest to niemiecka firma z grupy Borbet. Miał ktoś z nimi styczność? Proszę o opinie. P.S. Bedą takie fele pasować do srebrnej B6 avant?: z tego co się dowiedziałem to były malowane w tamtym roku. Jak to jest z malowanymi felgami? Będzie z nich schodził lakier czy kilka sezonów przejadą?
Cristoforo Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ten czarny kolor na tych szprychowych kołach nie oddaje tego efektu ogólnie moim zdaniem szprychowe felgi musza mieć swój urok aby pasowały do avantów mi sie bardzo podobaja czarne felgi ale nie szprychowe widziałem bardzo ładny wzór dotz mugello środek malowany na czarny chropowaty mat a rant wypolerowany efekt
wentyl Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 fela może ładna ale nie w czerni prosze :gwizdanie: :gwizdanie:
musti Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Mi także nie podchodzi ta czerń wolałbym coś innego polerowanego.
variocustoms Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Fotka chyba w Ostrowie Wlkp te felgi w srebrnym kolorze w srebrnym A4 oki, marka mi nie znana, czarne dobrze wyglądają na czarnej Kaliskiej B5
Dibo Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Takie nijakie te felgi. Może jakby był polerowany rant to wyglądałyby lepiej.
Iverson Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 znam to auto na tych felach i jako całość robi robotę , fele na żywo o wiele ładniej się prezentują niż na fotach , do b5 pasują w h.u.j
Rekomendowane odpowiedzi