przemik Opublikowano 26 Czerwca 2022 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Dzień dobry w ten słoneczny dzień. Sytuacja jest taka - mam ORI Concert 2 i pełny FIS w moim samochodzie. Chce spowodowac aby informacja RDS pojawiła się na górej czesci FIS. Przejrzałem te dwa tematy, ktore praktycznie wszystko wyjaśniają Info RDS z RADIA + FIS - A4 B5 - Audi A4 Klub Polska (a4-klub.pl) oraz licznik full fis informacje - A4 B5 - Audi A4 Klub Polska (a4-klub.pl) Wynika z tego ze moim przypadku musze połaczyć PIN 5 i 6 z zegarów (szara kostka) do odpowiednich pinów w Concert 2 - CAN-H i CAN-L. I teraz moje pytanie Czy jeśli zrobie połaczenie pomiedzy zegarami a radiem (Concert 2) to czy NADAL potrzebuje emulatora CAN ?? Prośba o rozwianie tej wątpliwości.?
przemik Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2022 I o taką odpowiedz mi chodziło. Dzięki.
przemik Opublikowano 27 Lipca 2022 Autor Opublikowano 27 Lipca 2022 Witam ponownie. Wszystko się udało podpiąc. Concert 2 juz wyswietla mi info na FIS. Pojawił się taki problem - drobny. Od czasu do czasu bardzo nieregularnie radio robi jakby RESTART. DOWN-UP. Gasnie wyswietlacz(w tym czasie gasnie też FIS) i przestaje grać dziwiek. Mija sekunda i wszystko wraca. Co ciekawe - w tym czasie nie gasnie podswietlenie gałek i przycisków. Nie jest to problem Concerta, byl podmieniany. Wiem, że to nietypowa sprawa, ale może ktoś kiedyś się z tym spotkał. Z góry dzięki za każdy komentarz.
Rekomendowane odpowiedzi