xcieniasx Opublikowano 29 Czerwca 2022 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Witam, ostatnio wymieniałem u siebie przeguby wewnętrzne i zauważyłem, że na flanszy skrzyni biegów (chyba tak to się nazywa ) jest luz góra dół. Co jakiś czas mam delikatne drgania przy przyspieszeniu, po wymianie przegubów bardzo duża poprawa, lecz idealnie nie jest. Domyślam się, że to jest na łożyskach i prawdopodobnie się zużyło,a więc pytanie żeby to zrobić trzeba skrzynie wyciągać i rozbierać czy to jest jakoś przykręcane od boku ? Na szybko nie zwróciłem uwagi nawet. Silnik 2.0 TDI quattro skrzynia 6b
Langista Opublikowano 29 Czerwca 2022 Opublikowano 29 Czerwca 2022 (edytowane) Skrzynia out i trzeba rozbierać wszystko, przy okazji warto sprawdzić stan synchronizatorów. Edytowane 29 Czerwca 2022 przez Langista 1
xcieniasx Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2022 26 minut temu, Langista napisał: Skrzynia out i trzeba rozbierać wszystko, przy okazji warto sprawdzić stan synchronizatorów. Tak coś czułem. Czyli szykuje się droga impreza
Rekomendowane odpowiedzi