kylo5 Opublikowano Czwartek o 20:25 Opublikowano Czwartek o 20:25 (edytowane) witam mam wersje MHS2_ER_AU_P1242 OPROG mu 0213 pojda najnowsze mapy? Edytowane Czwartek o 20:38 przez kylo5
Muskel1 Opublikowano Czwartek o 20:34 Opublikowano Czwartek o 20:34 Zależy od tego czy jednostka ma patcha.
kylo5 Opublikowano Czwartek o 20:58 Opublikowano Czwartek o 20:58 wrzucilem foto co musz zrobc najkrotsza droga zeby najnowsze mapy uruchomic
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 06:12 Opublikowano wczoraj o 06:12 Patch jednostki, a jak wszystko wielokrotnie opisane na tym forum. Użyj wyszukuwarki
kylo5 Opublikowano wczoraj o 06:40 Opublikowano wczoraj o 06:40 (edytowane) Czyli nie muszę podnosić wersji softu tylko to co jest patch zrobić? Edytowane wczoraj o 06:44 przez kylo5
kylo5 Opublikowano wczoraj o 08:56 Opublikowano wczoraj o 08:56 Ma ktoś patch dla tej wersji MHS2_ER_AU_P1242
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 09:15 Opublikowano wczoraj o 09:15 W tej jednostce nie ma osobnego patcha dla posczególnch wersji softu. Jest jeden dla wszystkich ale koledze nie chciało się szukać i czytać.... wszystko jest opisane. I tak co trochę pojawiają się nowi i te same pytania, dlatego mamy już 42 strony....
kylo5 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Ok patch zrobiony mapy wrzucone jednak mam coś takiego przy aktualizacji
Muskel1 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Co Ty tam próbujesz akualizować? Przecież w tej jednostce nie instalujesz map. Wrzucasz je na kartę SD, wkładasz kartę do slotu i tyle. Jednostka czyta mapki z karty. Edytowane 13 godzin temu przez Muskel1
kylo5 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 8 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Co Ty tam próbujesz akualizować? Przecież w tej jednostce nie instalujesz map. Wrzucasz je na kartę SD, wkładasz kartę do slotu i tyle. Jednostka czyta mapki z karty. Mogę prosić nazwę najnowszych map bo chyba nie te ściągnęłem
Rekomendowane odpowiedzi