Avari Opublikowano 2 Lipca 2022 Opublikowano 2 Lipca 2022 Cześć, Mam pytanie, czy ktoś wie od czego jest rurka ze zdjęcia? Wydaje mi się, że się stopniowo zsuwa, nie wiem czy to tylko moje spostrzeżenia ale wydaje mi się, że powinna być bardziej dosunięta. Prośba o opinię.
Muskel1 Opublikowano 2 Lipca 2022 Opublikowano 2 Lipca 2022 Godzinę temu, Avari napisał: Cześć, Mam pytanie, czy ktoś wie od czego jest rurka ze zdjęcia? Wydaje mi się, że się stopniowo zsuwa, nie wiem czy to tylko moje spostrzeżenia ale wydaje mi się, że powinna być bardziej dosunięta. Prośba o opinię. Rurka od kranu. Ktos ladnie zadrutowal
Avari Opublikowano 2 Lipca 2022 Autor Opublikowano 2 Lipca 2022 Nie bardzo rozumiem :D. Jaką spełnia funkcję ta rurka metalowa? I czy mam dobre wrażenie, że trzeba ją mocniej wepchnąć?
Bambr97 Opublikowano 2 Lipca 2022 Opublikowano 2 Lipca 2022 Kolana i rurka hydrauliczne. Wygląda jak ½ cala xd. No kolanka chyba są ½ na ¾ . Auto z ręki hydraulika
Bambr97 Opublikowano 2 Lipca 2022 Opublikowano 2 Lipca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, Bambr97 napisał: Kolana i rurka hydrauliczne. Wygląda jak ½ cala xd. No kolanka chyba są ½ na ¾ . Auto z ręki hydraulika To jakieś obejście czegoś? Której storny auta? Rurka się nie zsuwa ona jest tam wkręcona, jest po prostu gwintowana tak jak i w kolanku jest gwint. Miałem zedytowac wpis a dodałem nowy cytując siebie Edytowane 2 Lipca 2022 przez Bambr97
Avari Opublikowano 2 Lipca 2022 Autor Opublikowano 2 Lipca 2022 Dzięki za wyjaśnienie :D. To jestem trochę zdzwiony, że ktoś tak zrobił, ciekawe jak wygląda to oryginalnie.. Jeżeli rurka jest wkręcana to w takim razie nie mam raczej się czym martwić. Z autem się nic nie dzieje.
nadybek Opublikowano 3 Lipca 2022 Opublikowano 3 Lipca 2022 Hahahaha. Sprawdzales wodomierz ile już nabił m3? Ktos wywalil chlodnice egr metoda na hydraulika.
Avari Opublikowano 3 Lipca 2022 Autor Opublikowano 3 Lipca 2022 .Nawet nie wiedziałem, że nie mam EGR... Być może ta przeróbka ma związek z moim poprzednim tematem:
Rekomendowane odpowiedzi