Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Prośba o poradę - lampy do b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli te lampy mają europejskę homologację E4, to są dopuszczone do jazdy po europie.

Ale spodziewaj się częstszych kontroli miśków. I okazywania im tej hologacji (i być może uczenia ich co to jest homologacja E4).

poza tym to ledy świecą się po załączeniu świateł postojowych. A za jazdę na postojowych jest mandat. Jak misiek się uprze i będzie wredny (częste) oczywiście.

Co do wrażenia wizualnego to - ...ja bym takich nie zamontował...

Opublikowano

czesc

jesli moge sie wypowiedziec to powiedz co ty widzisz w tych lampach i te ledy jakos tak wmontowane w te klosze niepasuja.Twoj gust ok.

Ja bym ci polecil lampy firmy DEPO dzielone lub zespolone o ktorych na forum przeczytasz duzo .

Naprawde jak chcesz zadbac o swoja fure to nie kupuj tych lampek i uwierz mi beda draznily misiakow .

J sam jestem posiadaczem lamp depo (FK) i mowie ci efekt BOMBA i wiesz co ci powiem zalozylem sobie donich xenon o barwie 6000K i idzis bylem na przegladzie to jak mnie z daleka zobaczyl gosciu to juz mu sie niepodobalo ze tu sa ksenony ale swoje powiedzial i bylo ok.kazal mi tylko uwarzac na pnow policjantow,i tak jest z kazdym wynalazkiem no chyba ze wywalisz groba kase na porzadny zestaw a najlepiej oryginal.

I tak zdecydujesz ty.Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Jak dlamnie to madry wybor.

A co do lamp DEPO to ja mam takie w mojej b5 z 97r. i nic nie trzeba ciac!!!! wyciagasz stare szkla a te pasuja jak oryginaly bo to zaki dobry zamiennik ory. A efekt...no i furka ci odmlodnieje.Zbieraj kasiorke i kupuj.

Wskocz na moj profil i tam masz fotki na mojej a4-ce.

Opublikowano

Lukas4334 Ty masz dzielone lampki :cool1: wiec nic nie trzeba bedzie ciąć a w zespolonych trzeba ciąc blache błotnika :wink4: ale i tak uważam ze zespolone sa ładniejsze :good: troche rezanka i efekt jest :kox:

Opublikowano

Kolego Solar_ tak mam dzielone lampki firmy DEPO

Lampki pasuja bez najmniejszych przerobek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A jak jest z tymi lampkami zespolonymi to niewiem. :co:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...