Copywriter Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Co sądzicie o tych lampach? Czy będą się czepiać "pały"? Nie wiem jak z homologacją... http://www.allegro.pl/item615917924_lampy_dayline_dzienne_led_audi_a4_94_99_okazja.html
Doman13 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 jeśli te lampy mają europejskę homologację E4, to są dopuszczone do jazdy po europie. Ale spodziewaj się częstszych kontroli miśków. I okazywania im tej hologacji (i być może uczenia ich co to jest homologacja E4). poza tym to ledy świecą się po załączeniu świateł postojowych. A za jazdę na postojowych jest mandat. Jak misiek się uprze i będzie wredny (częste) oczywiście. Co do wrażenia wizualnego to - ...ja bym takich nie zamontował...
Frimuś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 czesc jesli moge sie wypowiedziec to powiedz co ty widzisz w tych lampach i te ledy jakos tak wmontowane w te klosze niepasuja.Twoj gust ok. Ja bym ci polecil lampy firmy DEPO dzielone lub zespolone o ktorych na forum przeczytasz duzo . Naprawde jak chcesz zadbac o swoja fure to nie kupuj tych lampek i uwierz mi beda draznily misiakow . J sam jestem posiadaczem lamp depo (FK) i mowie ci efekt BOMBA i wiesz co ci powiem zalozylem sobie donich xenon o barwie 6000K i idzis bylem na przegladzie to jak mnie z daleka zobaczyl gosciu to juz mu sie niepodobalo ze tu sa ksenony ale swoje powiedzial i bylo ok.kazal mi tylko uwarzac na pnow policjantow,i tak jest z kazdym wynalazkiem no chyba ze wywalisz groba kase na porzadny zestaw a najlepiej oryginal. I tak zdecydujesz ty.Pozdrawiam
Copywriter Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Dzięki za opinię... Dla mnie to też wiocha pytałem jedynie o homologację.... A te Depo to chyba wymagają rezania błotników?
Frimuś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jak dlamnie to madry wybor. A co do lamp DEPO to ja mam takie w mojej b5 z 97r. i nic nie trzeba ciac!!!! wyciagasz stare szkla a te pasuja jak oryginaly bo to zaki dobry zamiennik ory. A efekt...no i furka ci odmlodnieje.Zbieraj kasiorke i kupuj. Wskocz na moj profil i tam masz fotki na mojej a4-ce.
_Solar_ Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Lukas4334 Ty masz dzielone lampki wiec nic nie trzeba bedzie ciąć a w zespolonych trzeba ciąc blache błotnika ale i tak uważam ze zespolone sa ładniejsze troche rezanka i efekt jest
Frimuś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Kolego Solar_ tak mam dzielone lampki firmy DEPO Lampki pasuja bez najmniejszych przerobek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jak jest z tymi lampkami zespolonymi to niewiem.
_Solar_ Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 A jak jest z tymi lampkami zespolonymi to niewiem. wszystko na temat lamp zespolonych znajdziesz tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_reflektory_zespolone_po_ii_lifcie_rezanie_i_montaz-t15032.0.html
Rekomendowane odpowiedzi