aju Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 radyjko jak u mnie silniczek jak u mnie Ogólnie fajniutkie autko, szkoda że nie avant
otto18 Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Czym Symphony różni się od Concerta ?? Bo widzę , że jest CD i kaseta , ale czy ładniej gra niż concert? masz zmieniarkę na 6cd i suba w bagażniku?
aju Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 ja mam zmieniarkę i suba, czy lepiej gra nie wiem
gryfit Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Ogólnie fajniutkie autko, szkoda że nie avant Jeden lubi pomarancze drugi banany... mi tam sie bardziej sedan podoba, kombi ewentualnie jak jest zrobione na s4. Kombi to dla mnie rodzinny woz a w sedanie czuc powiew mlodzienczej fantazji... :> pozdr
aju Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 droczyłem się, wiadomo że jeden lubi białe inny murzynki
migdalek1985 Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Pikna jak moja powiedz czy uchwyt od anteny na klapie nie rysuje jej ? bo ja mam troche zjechana ;(
Patrykbor Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Opublikowano 7 Maja 2009 Pikna jak moja powiedz czy uchwyt od anteny na klapie nie rysuje jej ? bo ja mam troche zjechana ;( nie zdejmowałem uchwytu już ze 6 miechów a co tam sie dzieje to niewiem nawet jak będe sprzedawał toi i tak go zostawiam
Mrozik Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ile kosztowalo Twoje cacko?? napisz predko mi bo w sobote jade po swoje niunie i chcialbym wiedziec z jakim kosztem za taki rocznik musze sie liczyc
Rekomendowane odpowiedzi