Kozi Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam, Mam taki problem. Co jakiś czas (niestety nie ma reguły, potrafi ani razu tak nie zrobić, albo parę razy pod rząd) autko zaczyna się pulsacyjne trząść, Nie jest to machanie całą budą, ale da się wyczuć na kierownicy i drążku zmiany biegów. Myślałem że to sprzęgło, albo dwumas, ale raczej nie. Jak się doda na biegu jałowym (jak trzęsie) lekko gazu - dosłownie muśniecie żeby wskazówka dźwignęła się ponad 1 tyś obrotów to trzęsienie ustępuje. Wydaje mi się też że samochód jest słabszy, jak by nie miał kopa. Dziś zauważyłem, jak przejechałem chwile na wysokich obrotach że moc jakby wróciła.... ale to też może być nadzieja że nic się nie dzieje Ostatnio wymieniałem: Turbo (na BLB) Wszystkie filtry Szklanki Olej Wszystko u chłopaków na Mineralnej. Ktoś coś poradzi?
Lishoo Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 To trzęsienie może powodować zabrudzony nastawnik ale przydały by się jakieś logi żeby dokładnie to zdiagnozować
boseron Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 logi i bedzie mozna cos powiedzieć
Kozi Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 No i nie wiadomo.... logi zrobił i przeanalizował Paweł z MRMotors - nic nie wyszło, a objaw widział. Ktoś ma jakiś pomysł? P Łukasz[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 12:32_________________________________________________OKI, wyszło - zerwana poduszka pod skrzynią. Wymienimy i zobaczymy. Dzięki wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi