Audi v8 Opublikowano 20 Lipca 2022 Opublikowano 20 Lipca 2022 Witam padł alternator w audi a4 b5 2.8 wymieniałem regulator napięcia i zapomniałem wcześniej odłączyć akumulatora i zrobiłem mała zware przy nakrętce 13 .po złożeniu i odpaleniu nadal alternator nie żyje,czy przy tym zwarciu mogłem coś innego uszkodzić?
Audi v8 Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Opublikowano 21 Lipca 2022 Witam co muszę zrobić aby ktoś mi pomógł?
Lukasz_mk2 Opublikowano 21 Lipca 2022 Opublikowano 21 Lipca 2022 26 minut temu, Audi v8 napisał: Witam co muszę zrobić aby ktoś mi pomógł? na forum nikt nie pracuje jak na etacie - jak znajdą się osoby co mają jakiś pomysł na twoją usterkę to na pewno się odezwą. Druga sprawa, że takie rzeczy ciężko diagnozuje się na odległość. Rozbierałeś w ogóle alternator? Nie widać nic na pierwszy rzut oka, że zostało upalone?
Audi v8 Opublikowano 22 Lipca 2022 Autor Opublikowano 22 Lipca 2022 21 godzin temu, Audi v8 napisał: Witam co muszę zrobić aby ktoś mi pomógł? Drodzy koleżanki i koledzy a czy mój model ma przekaźnik od ładowania?
Rekomendowane odpowiedzi