DiAMOND Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Witam Lekko stuka mi prawy przód gdy jadę na małych dołkach, sprawdzaliśmy z mechanikiem który to wahacz i jak na razie zamierzam kupić wahacz górny tylny prawy przedniego zawieszenia jak dalej będzie stukał to może być wahacz dolny tylny. PS. 2 miesiące temu wymieniłem kompletne amortyzatory AL-KO, lewą końcówkę drążku kierowniczego, a wczoraj prawą końcówkę. Czy ten wahacz jest dobry i z jakiej jest firmy? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=607606361
zegarmistrz Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 O wahaczach było dużo.. poszukaj.. Ja wkładam tylko Lemfordera i nie narzekam. Kosztuje na pewno dużo więcej od tego z aukcji, ale możecie mi wierzyć albo nie - wynmieniłem do tej pory (60 tyś km) 2 wahacze - i te co wyjmuję mają logo audi. Od 30 tyś km mam spokój.
arczi900819 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Mi jak zawieszenie przednie zaczęło stukać to się nie patyczkowałem tylko wymieniłem komplet... A stare leży w garażu, w razie "W" może się przydać. Według mnie jak stuka zawieszenie to najlepiej zrobić całość i znów zapanuje na długo cisza. Bo tak wymienisz jedno to zaraz zacznie drugie stukać... A co do tego linku to jakoś tak wg mnie trochę tanio... nawet trochę bardzo
_Solar_ Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 trochę tanio... nawet trochę bardzo troche krótko możesz na nim pojeździć.Szkoda tylko pieniedzy i straconego czasu naprawy.Dołoż pare zł i kup cos pożądnego,bedziesz miał pewność ze kupiłes coś właściwego na dłuższy czas i kasa nie pójdzie w błoto
DiAMOND Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 to przez prawy łącznik stabilizatora po wymianie już nie stuka
Wihajster Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 to przez prawy łącznik stabilizatora po wymianie już nie stuka czyli wszystko jasne.zamykam
Rekomendowane odpowiedzi