mcm Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 kilka obór się przeżyło, może i tę dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 bedzie czad :kox: czyli jak zwykle... dużo chlania i duż pier.... o niczym jak sie duzo chleje to gadka zawsze ma sens... chociaz jest bez sensu :kox: z sensem prawisz kolego dziekuje za uznanie kolego wynika to tylko z doswiadczenia :naughty:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 23:50_________________________________________________czas na mnie wiec zadzieram kiece i lece... spac dobrej nocy panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 bedzie czad :kox: czyli jak zwykle... dużo chlania i duż pier.... o niczym jak sie duzo chleje to gadka zawsze ma sens... chociaz jest bez sensu :kox: z sensem prawisz kolego dziekuje za uznanie kolego wynika to tylko z doswiadczenia :naughty: każdy z wiekiem, czyt. po kolejnej butelce, robi sie coraz mądrzejszy o pewne doświadczenia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 bedzie czad :kox: czyli jak zwykle... dużo chlania i duż pier.... o niczym jak sie duzo chleje to gadka zawsze ma sens... chociaz jest bez sensu :kox: z sensem prawisz kolego dziekuje za uznanie kolego wynika to tylko z doswiadczenia :naughty: każdy z wiekiem, czyt. po kolejnej butelce, robi sie coraz mądrzejszy o pewne doświadczenia :gwizdanie: zgadzam sie w 100% [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 07:28_________________________________________________taki maly OT http://www.youtube.com/watch?v=_qufxdXVLZw :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 To było w poniedziałek Śmiałem się z tego jak pojeb...any :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 noo spot reklamowy I klasa :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ej.. Wiecie co.. Jakoś nie podoba mi się nazwa tego wątku.. Tak do mnie nie trafia i nie czuję się tutaj swobodnie.. O wiele bardziej wolałbym pisać w tym wątku 'matce' o zlocie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 można te wątki w razie "w" połączyć w jeden .... ale chcieliśmy w ten sposób zaoszczędzić przewijania podwieszenia , ponieważ jak dojdą fotki to będzie spore podwieszenie ..... pomyślimy nad tym ...ale niech inni się też wypowiedzą .... co o tym myślą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Wiem co ten precedens ma na celu. Ale jakoś tutaj nie swojo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 a jak byłby podwieszony czułbyś się bardziej swojo ?? bo wtedy można zagadać do ZK w tym temacie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 a jak byłby podwieszony czułbyś się bardziej swojo ?? bo wtedy można zagadać do ZK w tym temacie ... juz byl podwieszony, potem odwieszony, potem znowu podwieszony i chyba komus to nie lezalo wiec znowu jest odwieszony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 spokojnie bo jeżeli ludzie wolą żeby był podwieszony bądź też połączony z wątkiem info to zarząd spokojnie podwiesi lub połączy ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jednym słowem nie doszliście kto wam odwieszał :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jednym słowem nie doszliście kto wam odwieszał :polew: :polew: doszedłem doszedłem .... :gwizdanie: [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 09:45_________________________________________________mogę mu teraz dać kocówę ale zrobię to na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Hehe, ale co Wam zmieni podwiesznie :gwizdanie: Nosferkowi chodzi o nazwę i że spameju w miejscu do tego przeznaczonym... A chciałby pewnie gdzieś indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Bo Nosfer ma na drugie Spamej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Nosferkiu to jaką chcesz tą nazwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 ja tam bym zostawił 2 wątki bo się zrobi później chaos, cel zrobienia 2 wątków zlotowych był taki żeby nie było problemu z odnalezieniem waznych informacji i z tym żeby popisać trochę głupot. bez urazy ale w wątku bukowina ktoś gdzieś coś tam napisał ważnego i po chwili 10str a szukaj pół dnia - a tak to sobie popiszemy a tam będzie wszycho co ważne. po Bukowinie boję się tylko że będzie zadyma jak będą pokoje przydzielane - bo tam była lekka zadyma. ale nie da się wszystkim dogodzić i nie każdy dostanie 2os, trzeba się liczyć z tym że razem z nami w ośrodku bawić się bedzie stowarzyszenie Radia Maryja i do pokoju 2os może być dostawka - np 70letnia zwolenniczka Ojca Dyrektora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Kuredu historia z pokojami to standard na każdym zlocie, tym raczej bym się nie przejmował bo jak sam wspomniałeś niema możliwość aby każdy dostał pokój jaki by chciał ( czyli 95% chciałoby 2-os. ) niestety - takie życie Choć osobiście znam sposób na otrzymanie odrębnego pokoju ( sposób sprawdzony i na każdym zlocie wykorzystywany, coprawda przez nieliczych ale jednak ) - PRZYJAZD Z DZIECIAKIEM, no ale niestety Ci co nie mają to raczej do zlotu dzieciaka nie spłodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Kuredu historia z pokojami to standard na każdym zlocie, tym raczej bym się nie przejmował bo jak sam wspomniałeś niema możliwość aby każdy dostał pokój jaki by chciał ( czyli 95% chciałoby 2-os. ) niestety - takie życie Choć osobiście znam sposób na otrzymanie odrębnego pokoju ( sposób sprawdzony i na każdym zlocie wykorzystywany, coprawda przez nieliczych ale jednak ) - PRZYJAZD Z DZIECIAKIEM, no ale niestety Ci co nie mają to raczej do zlotu dzieciaka nie spłodzą to może zrobić przymiarkę kto z kim śpi i dlaczego [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 10:15_________________________________________________ja mam dwóch chłopaków, ale jak bym ich wziął to mogło by wódy zabraknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi