Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ZLOT OGÓLNOPOLSKI PIŁA 2009 - POEZJA ZLOTOWA

Madas

[b]Kto będzie mistrzem badmintona na Zlocie ??[b]  

1. 1. [b]Kto będzie mistrzem badmintona na Zlocie ??[b]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

bedzie czad :kox: :kox:

czyli jak zwykle... dużo chlania i duż pier.... o niczym :decayed:

jak sie duzo chleje to gadka zawsze ma sens... chociaz jest bez sensu :kox: :kox:

z sensem prawisz kolego :good:

dziekuje za uznanie kolego :decayed: wynika to tylko z doswiadczenia :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 23:50_________________________________________________czas na mnie wiec zadzieram kiece i lece... spac :) dobrej nocy panowie :hi:

jak sie duzo chleje to gadka zawsze ma sens... chociaz jest bez sensu :kox: :kox:

dziekuje za uznanie kolego :decayed: wynika to tylko z doswiadczenia :naughty: :naughty:

każdy z wiekiem, czyt. po kolejnej butelce, robi sie coraz mądrzejszy o pewne doświadczenia :gwizdanie:

dziekuje za uznanie kolego :decayed: wynika to tylko z doswiadczenia :naughty: :naughty:

każdy z wiekiem, czyt. po kolejnej butelce, robi sie coraz mądrzejszy o pewne doświadczenia :gwizdanie:

zgadzam sie w 100% :decayed:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 07:28_________________________________________________taki maly OT :decayed:

http://www.youtube.com/watch?v=_qufxdXVLZw

:kox: :kox:

Ej.. Wiecie co.. :disgust:

Jakoś nie podoba mi się nazwa tego wątku.. Tak do mnie nie trafia i nie czuję się tutaj swobodnie.. :embarrassed:

O wiele bardziej wolałbym pisać w tym wątku 'matce' o zlocie.. :rolleyes:

można te wątki w razie "w" połączyć w jeden .... ale chcieliśmy w ten sposób zaoszczędzić przewijania podwieszenia , ponieważ jak dojdą fotki to będzie spore podwieszenie .....

pomyślimy nad tym ...ale niech inni się też wypowiedzą .... co o tym myślą :wink4:

a jak byłby podwieszony czułbyś się bardziej swojo ?? bo wtedy można zagadać do ZK w tym temacie ... :)

juz byl podwieszony, potem odwieszony, potem znowu podwieszony i chyba komus to nie lezalo wiec znowu jest odwieszony... :mysli:

spokojnie bo jeżeli ludzie wolą żeby był podwieszony bądź też połączony z wątkiem info to zarząd spokojnie podwiesi lub połączy .....

Jednym słowem nie doszliście kto wam odwieszał :tongue4::polew: :polew: :polew: :polew:

doszedłem doszedłem .... :gwizdanie: [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 09:45_________________________________________________mogę mu teraz dać kocówę ale zrobię to na zlocie :naughty::polew:

Hehe, ale co Wam zmieni podwiesznie :gwizdanie:

Nosferkowi chodzi o nazwę i że spameju w miejscu do tego przeznaczonym... A chciałby pewnie gdzieś indziej :naughty:

ja tam bym zostawił 2 wątki bo się zrobi później chaos, cel zrobienia 2 wątków zlotowych był taki żeby nie było problemu z odnalezieniem waznych informacji i z tym żeby popisać trochę głupot. bez urazy ale w wątku bukowina ktoś gdzieś coś tam napisał ważnego i po chwili 10str a szukaj pół dnia - a tak to sobie popiszemy a tam będzie wszycho co ważne.

po Bukowinie boję się tylko że będzie zadyma jak będą pokoje przydzielane - bo tam była lekka zadyma.

ale nie da się wszystkim dogodzić i nie każdy dostanie 2os, trzeba się liczyć z tym że razem z nami w ośrodku bawić się bedzie stowarzyszenie Radia Maryja i do pokoju 2os może być dostawka - np 70letnia zwolenniczka Ojca Dyrektora

Kuredu historia z pokojami to standard na każdym zlocie, tym raczej bym się nie przejmował bo jak sam wspomniałeś niema możliwość aby każdy dostał pokój jaki by chciał ( czyli 95% chciałoby 2-os. ) niestety - takie życie :confused4:

Choć osobiście znam sposób na otrzymanie odrębnego pokoju ( sposób sprawdzony i na każdym zlocie wykorzystywany, coprawda przez nieliczych ale jednak ) - PRZYJAZD Z DZIECIAKIEM, no ale niestety Ci co nie mają to raczej do zlotu dzieciaka nie spłodzą :polew:

Kuredu historia z pokojami to standard na każdym zlocie, tym raczej bym się nie przejmował bo jak sam wspomniałeś niema możliwość aby każdy dostał pokój jaki by chciał ( czyli 95% chciałoby 2-os. ) niestety - takie życie :confused4:

Choć osobiście znam sposób na otrzymanie odrębnego pokoju ( sposób sprawdzony i na każdym zlocie wykorzystywany, coprawda przez nieliczych ale jednak ) - PRZYJAZD Z DZIECIAKIEM, no ale niestety Ci co nie mają to raczej do zlotu dzieciaka nie spłodzą :polew:

to może zrobić przymiarkę kto z kim śpi i dlaczego :polew:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 10:15_________________________________________________ja mam dwóch chłopaków, ale jak bym ich wziął to mogło by wódy zabraknąć :wink4::polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...