poziek Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 z opowieści na zlocie w Bukowinie wiem że wiele nie straciłem :gwizdanie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Bartek ogarnij się - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 a co mamy wierzyć na słowo że będzie za***iście my nie z takich :kox: ok to jak nie bedzie za***iście to Madas oddaje swoje auto na Fundacje Ojca Tadeusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 a co mamy wierzyć na słowo że będzie za***iście my nie z takich :kox: ok to jak nie bedzie za***iście to Madas oddaje swoje auto na Fundacje Ojca Tadeusza I c**j i już po aucie Madasa :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 a co mamy wierzyć na słowo że będzie za***iście my nie z takich :kox: ok to jak nie bedzie za***iście to Madas oddaje swoje auto na Fundacje Ojca Tadeusza I ch*j i już po aucie Madasa :decayed: widzę że wierzysz w Nas jako organizatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 ja myślę że 1 dzień po niedoszłym zlocie dostanę , ładną pocztówkę z Kajmanów z pozdrowieniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 ja myślę że 1 dzień po niedoszłym zlocie dostanę , ładną pocztówkę z Kajmanów z pozdrowieniami na Kajmany to lecimy za zaliczki a za resztę na Seszele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 ja myślę że 1 dzień po niedoszłym zlocie dostanę , ładną pocztówkę z Kajmanów z pozdrowieniami na Kajmany to lecimy za zaliczki a za resztę na Seszele jak chcecie, to mogę być waszym bagmanem w tym tournee po wyspach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 ale sobie jaja robicie z mojej poważnej osoby [br]Dopisany: 12 Maj 2009, 18:35_________________________________________________zlot będzie będzie przede wszystkim zorganizowany programowo od A do Z ..... a jak wyjdzie okaże się po zlocie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 programowo od A do Z a jak po poznańsku [br]Dopisany: 12 Maj 2009, 19:08_________________________________________________ widzę że wierzysz w Nas jako organizatorów wierzę ale nie ma się co przechwalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 zlot będzie będzie przede wszystkim zorganizowany programowo od A do Z jak zorganizujecie zlot tak jak grasz w pingla to moge miec pewne obawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Niestety proszę mnie z listy usunąć ;( Ale na jeden dzień zajadę z Elblążanami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Co Wszyscy tacy jednodniowi sie robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Co Wszyscy tacy jednodniowi sie robią może lipa będzie i dlatego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 może lipa będzie i dlatego :gwizdanie: buk i dąb na pewno ale czy lipa to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 może lipa będzie i dlatego :gwizdanie: buk i dąb na pewno ale czy lipa to nie wiem niestety nie mogę tak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 niestety nie mogę tak wyszło no niestety nie będzie miał Nikuś kompana do mocnego picia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 niestety nie mogę tak wyszło no niestety nie będzie miał Nikuś kompana do mocnego picia nadrobie to przyjadę z kierowcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 niestety nie mogę tak wyszło no niestety nie będzie miał Nikuś kompana do mocnego picia nadrobie to przyjadę z kierowcą :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ehh wesele obok zlotu a pozniej bedzie "kto nie stukał pani młodej ja!! a ktoś Ty?? Pan młody " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ehh wesele obok zlotu a pozniej bedzie "kto nie stukał pani młodej ja!! a ktoś Ty?? Pan młody " no wiesz Ty co [br]Dopisany: 12 Maj 2009, 21:41_________________________________________________ zlot będzie będzie przede wszystkim zorganizowany programowo od A do Z jak zorganizujecie zlot tak jak grasz w pingla to moge miec pewne obawy obawy zawsze są ale ..... potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi