Reggi Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 ..i nie mówię tu o nakładce wibrującej Durex Play :naughty jak widać po twoim przykładzie durex to niepewna firma :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Stary.. ja nie bawiłem się w takie rzeczy.. Zaufałem metodzie kalendarzyka :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: Maj 13, 2009, 03:43:41 _________________________________________________ Ragguś Ty chyba prenumerujesz tygodnik "kaczor donald" ,bo fantazję to masz nieziemską :polew: Tygodnik Niedziela [br]Dopisany: Maj 13, 2009, 03:44:43 _________________________________________________ co z Wami się dzieję :mysli Silne pragnienie założenia rodziny :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Jaką smycz zobaczysz... pozniej jedyne co bedziesz mogl to dobiegnac do konca swojego lancucha i zaszczekac... :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Jaką smycz zobaczysz... pozniej jedyne co bedziesz mogl to dobiegnac do konca swojego lancucha i zaszczekac... :gwizdanie: :gwizdanie: Ragga nie chce uwierzyć tym władcom pierścienia co już go noszą, że łańcuch po slubie zaczyna się systematycznie skracać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Podobno laski robią to nieświadomie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Jaką smycz zobaczysz... pozniej jedyne co bedziesz mogl to dobiegnac do konca swojego lancucha i zaszczekac... :gwizdanie: :gwizdanie: no co Ty ja biegam "gdzie chce" i nie szczekam na meczyki chodzę , na spociki jeżdżę, poćwiczyć chodzę, na piwko z kolegami chadzam mi tam źle nie jest - to się nazywa dobre wychowanie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 to się nazywa dobre wychowanie .... To wpadaj do wafki...jest kilku co by im się korepetycje przydały :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 to kto u Was ma tak bardzo krótką "smycz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 ...zapewne Ci co najgłośniej szczekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 ...zapewne Ci co najgłośniej szczekają :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 to kto u Was ma tak bardzo krótką "smycz" są tacy co mają łańcuch krótki jak pytka chomika a nawet jeszcze gpsa na palcu :naughty:[br]Dopisany: 13 Maj 2009, 16:59_________________________________________________ ...zapewne Ci co najgłośniej szczekają no właśnie oni to już nawet szczeknąć nie potrafią :gwizdanie: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 ja tam po ślubie sobie chwale, przytyło mi się 10kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 ja tam po ślubie sobie chwale, przytyło mi się 10kg A wiesz czemu żoncie tak dobrze karmią mężów po ślubie ? Żebyś właśnie przytył i był mniej atrakcyjny dla innych lasek :gwizdanie: :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 ja tam po ślubie sobie chwale, przytyło mi się 10kg A wiesz czemu żoncie tak dobrze karmią mężów po ślubie ? Żebyś właśnie przytył i był mniej atrakcyjny dla innych lasek :gwizdanie: :cool1: jak widze Panów w super furach z brzuchami jak duży globus i laskami jak z playboya to atrakcyjność osobnika płci męskiej nie ma znaczenia a tym czym jedzie się bardziej liczy - smutne niestety ale prawdziwe[br]Dopisany: 13 Maj 2009, 17:56_________________________________________________poza tym są nowe przepisy że do roku czasu po ślubie mąż ma prawo do reklamacji żony z opcją wymiany no nowy egzemplarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 a to nie wiedziałem że jest takie prawo kurcze ale u mnie to za późno .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 a to nie wiedziałem że jest takie prawo kurcze ale u mnie to za późno .... ja mam miesiąc z hakiem na ewentualną reklamacje :gwizdanie:, ale niech tam już będzie ta co jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 a to nie wiedziałem że jest takie prawo kurcze ale u mnie to za późno .... ja mam miesiąc z hakiem na ewentualną reklamacje :gwizdanie:, ale niech tam już będzie ta co jest chciałbym widzieć jak czyta to Paula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 akurat siedzi obok i zajadamy obiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 akurat siedzi obok i zajadamy obiad to smacznego dla Was :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 akurat siedzi obok i zajadamy obiad zabierasz Paule na zlot do Piły ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 akurat siedzi obok i zajadamy obiad zabierasz Paule na zlot do Piły ?? :gwizdanie: dziwne pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 akurat siedzi obok i zajadamy obiad zabierasz Paule na zlot do Piły ?? :gwizdanie: dziwne pytanie jak dziwne? normalne... jest podmiot, orzeczenie i znak zapytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi