poziek Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 rowniez ... Proszę skreślić mnie z listy...nie chce znowu temu bydlakowi spuścić manta :decayed:
Madas Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 rowniez ... Proszę skreślić mnie z listy...nie chce znowu temu bydlakowi spuścić manta :decayed: proszę nie spuszczać manta bez powodu !!!
poziek Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 proszę nie spuszczać manta bez powodu !!! jemu można :kox:
Madas Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 a to rzeczywiście normalny to nie jest
nike21 Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 a to rzeczywiście normalny to nie jest sniegu w Pile nie bedzie wiec nosa nie rozwali
Madas Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 a to rzeczywiście normalny to nie jest sniegu w Pile nie bedzie wiec nosa nie rozwali oj nie wiem czy śniegu się nie skołuje :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Ale może być wiele gorzej no w sumie... przeciez nawet sam Poziek nie wie co mu do glowy za pomysl przyjdzie :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 17:31_________________________________________________ a to rzeczywiście normalny to nie jest sniegu w Pile nie bedzie wiec nosa nie rozwali oj nie wiem czy śniegu się nie skołuje :gwizdanie: nie o tym sniegu mowa ale taki jak myslisz mozna skolowac
Madas Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 Ale może być wiele gorzej no w sumie... przeciez nawet sam Poziek nie wie co mu do glowy za pomysl przyjdzie :gwizdanie: dobrze że to lotnisko ma kilka hektarów
spanky Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Zaliczka poszła rowniez ... Jedziesz Leszczu Aż nie mogę uwierzyć :naughty: :gwizdanie: rowniez ... Proszę skreślić mnie z listy...nie chce znowu temu bydlakowi spuścić manta :decayed: uwaga frajerzy ... mam wazny komunikat: JADE !!! :polew: mozecie szykowac swoje marne głowy poza tym wkoncu bedzie sie cos dzialo na tym wiejskim spedzie ... :polew:
poziek Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 uwaga frajerzy ... mam wazny komunikat: JADE !!! :polew: mozecie szykowac swoje marne głowy poza tym wkoncu bedzie sie cos dzialo na tym wiejskim spedzie ... :polew: Patrzcie no, nie boi się... mam nadzieje, że przyjebałeś ostatnio i poszło ci w masę bo inaczej to marnie to widzę
Guregoru Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Panowie porażka totalna :wallbash: nie jadę :wallbash: no chyba mnie coś zaraz weźmie :wallbash: pie....ona robota (raczej nie będę miał wolnego a że trzeba wpłacić zaliczkę muszę zrezygnować) ;( możecie mnie i bracika wykreślić z listy ;( Myślałem że tego nie powiem ale do zobaczenia dopiero na zimowym
GILI Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Zaliczka poszła rowniez ... Jedziesz Leszczu Aż nie mogę uwierzyć :naughty: :gwizdanie: rowniez ... Proszę skreślić mnie z listy...nie chce znowu temu bydlakowi spuścić manta :decayed: uwaga frajerzy ... mam wazny komunikat: JADE !!! :polew: mozecie szykowac swoje marne głowy poza tym wkoncu bedzie sie cos dzialo na tym wiejskim spedzie ... :polew: Kolejny krzykliwy Pan z Mazowsza Tylko spodnie z gumką na kostkach załóż, bo z Kaszubami pić będziesz [br]Dopisany: 20 Maj 2009, 21:12_________________________________________________ Patrzcie no, nie boi się... mam nadzieje, że przyjebałeś ostatnio i poszło ci w masę bo inaczej to marnie to widzę Będzie miał 15kg ołowiu na pasie
spanky Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Tylko spodnie z gumką na kostkach załóż, bo z Kaszubami pić będziesz a Wy spodnie w skarpety ...
Rekomendowane odpowiedzi