kuredu Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 wszystko fajnie śmichy hihy ale zlotu nie ma a kasa przepadła :gwizdanie:
Madas Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Opublikowano 30 Maja 2009 no właśnie .... nie chce mi się z Wami gadać
miron78 Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 wszystko fajnie śmichy hihy ale zlotu nie ma a kasa przepadła :gwizdanie: który to już raz :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 wszystko fajnie śmichy hihy ale zlotu nie ma a kasa przepadła :gwizdanie: który to już raz :gwizdanie: w naszym przypadku pierwszy ale mam nadzieję że dacie nam szanse na zorganizowanie zimowego [br]Dopisany: 30 Maj 2009, 12:03_________________________________________________Miron a czemu mi pisałeś na PW że nie masz odwagi skoczyć ze spadochronem a nawet szybowcem się przelecieć
marcin j Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 miron boi się zeskoczyć z dywanu na podłoge , a co dopiero .... :>
jarko Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 miron boi się zeskoczyć z dywanu na podłoge , a co dopiero .... :> aaa to dlatego tyle jara :gwizdanie:
poziek Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 miron boi się zeskoczyć z dywanu na podłoge , a co dopiero .... :> pamiętam jak wysiadał z górskiej przejażdżki :gwizdanie: wyglądał jak zbity pies :naughty:
miron78 Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 miron boi się zeskoczyć z dywanu na podłoge , a co dopiero .... :> pamiętam jak wysiadał z górskiej przejażdżki :gwizdanie: wyglądał jak zbity pies :naughty: Tyś napewno widział jak 3,2 promila miałeś [br]Dopisany: 31 Maj 2009, 11:42_________________________________________________ wszystko fajnie śmichy hihy ale zlotu nie ma a kasa przepadła :gwizdanie: który to już raz :gwizdanie: w naszym przypadku pierwszy ale mam nadzieję że dacie nam szanse na zorganizowanie zimowego [br]Dopisany: 30 Maj 2009, 12:03_________________________________________________Miron a czemu mi pisałeś na PW że nie masz odwagi skoczyć ze spadochronem a nawet szybowcem się przelecieć bo nie mogę i pilotować samolotu i skakać i jeszcze szybowca mieć na linie
marcin j Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 miron boi się zeskoczyć z dywanu na podłoge , a co dopiero .... :> pamiętam jak wysiadał z górskiej przejażdżki :gwizdanie: wyglądał jak zbity pies :naughty:
Madas Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 miron boi się zeskoczyć z dywanu na podłoge , a co dopiero .... :> pamiętam jak wysiadał z górskiej przejażdżki :gwizdanie: wyglądał jak zbity pies :naughty: noooo cera mu zbladła
poziek Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 miron boi się zeskoczyć z dywanu na podłoge , a co dopiero .... :> pamiętam jak wysiadał z górskiej przejażdżki :gwizdanie: wyglądał jak zbity pies :naughty: Tyś napewno widział jak 3,2 promila miałeś [br]Dopisany: 31 Maj 2009, Rano po 4 piwkach to tam ledwo 0,2 było
Madas Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 jak będzie padał deszcz to zrobi,y turniej sitkówki w błocie
Adas Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 jak będzie padał deszcz to zrobi,y turniej sitkówki w błocie czujesz sie silny Madasek w tej dyscyplinie ?
Madas Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 jak będzie padał deszcz to zrobi,y turniej sitkówki w błocie czujesz sie silny Madasek w tej dyscyplinie ? właśnie nie ...ale czuje za to dobrą zabawę
jarko Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 jak będzie padał deszcz to zrobi,y turniej sitkówki w błocie czujesz sie silny Madasek w tej dyscyplinie ? właśnie nie ...ale czuje za to dobrą zabawę może wystawimy do tej konkurencji Nasze osoby towarzyszące Z Wami jakoś nie chce mi się w błotku taplać
Madas Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 może wystawimy do tej konkurencji Nasze osoby towarzyszące Z Wami jakoś nie chce mi się w błotku taplać no o tym właśnie myślałem .... składy mieszane jak tylko się da .... np ja i 5 dziewuszek
Rekomendowane odpowiedzi